Szukam nauczyciela w Warszawie

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć! :)
Szukam nauczyciela z Warszawy lub native speakera z doświadczeniem w indywidualnym nauczaniu.
Nie jestem przekonana do kursów, bo sporo ich zaliczyłam, a nie mam efektów. Niestety pracując w grupie zawsze się migam od zadań i w końcu przestaję chodzić na zajęcia...

Potrzebuję rozwinąć swój język, przemóc się w mówieniu, aby przychodziło mi to bardziej naturalnie.
Wiem, że słówek nikt się za mnie nie nauczy, ale liczę też na to, że osoba która zechce nade mną pracować będzie przygotowywała dla mnie zadania i materiały do nauki.

Jeśli masz kogoś, kogo możesz polecić, lub sam jesteś zainteresowany/zainteresowana (dziewczyny, liczę głównie na Was! :) ) to pisz do mnie śmiało :)

Tak naprawdę jestem pracowitą osobą i można wiele ze mną osiągnąć, tylko potrzebuję motywacji, którą będzie właśnie mój nauczyciel :)
Może kurs indywidualny po prostu? Ja w Skrivanku korzystam z kursu blended learning online/grupa ale moja znajoma chciała osobiście, a że wstydziła się zaczynać B1 od rozmów w grupie to ma indywidualne zajęcia z nativem i całkiem dobrze jej zaczyna iść.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia