szukam tytułu książki z testami proszę sprawdźcie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich, mam ogromną prośbę: otóż niedawno w domu znalazłam dwie bardzo ciekawe kserówki z angielskiego z bardzo przydatnymi cwiczeniami na słownictwo. Niestety nie mam pojęcia z jakiej książki one są, a z chęcią bym ją zakupiła, a do tego potrzebuję chcoiaż tytuł/autora/wydawnictwo.

na str. 132 i 133 są zadania: 169 (Diet - 8 zadań test wyboru), 170 (Diseases - give the Polish names of the following diseases), 171 (diseases - test wyboru 25 pytań.

na str. 148 i 149: zad. 195 (injuries - test wyboru 20 pytań), zad. 196 (injuries - test wyboru 10 pytań), zad. 197 (mental health - test wyboru 7 pytań)

na str. 240-241: zad. 328 (advertising - put each of the following words and phrases in its correct place in the passage below), zad. 329 (doing the shopping - test wyboru 12 pytań) oraz zad. 330 (doing the shopping - test wyboru 15 pytań)

na str. 250-251: zad. 342 (nouns of quantity - 12 rysunków, trzeba dopasowac słówka do nich), zad. 343 (quantities - wpisac słówka 15 przykładów), zad. 344 (quantities test wyboru 10 pytań) oraz zad. 345 (quantities - wpisac słówka - 5 przykładów)

Jeżeli cokolwiek skojarzyło się Wam z czymś, co juz keidyś robiliście, prosze sprawdźcie w Waszych zasobach. Bedę wdzięczna

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia