kreskówki/filmy z angielskimi napisami

Temat przeniesiony do archwium.
czy znacie jakieś stronki z filmikami ktore mają napisy po angielsku?moga tez byc kreskowki :P oczywiscie lektor w tle moze mowic w dowolnym jezyku(chociaz fajnie by było gdyby rowniez gadał po angielsku ;)
na youtubie niestety niewiele tego jest wiec pomyslałem ze moze znacie jakies linki do stron www.
greetings
http://www.britishcouncil.org/kids-songs.htm?mtklink=kids-songs-kids-popular-offers

Super sprawa, co prawda dla dzieci, ale masz trzy etapy zaawansowania i piosenki we flashu z napisami angielskimi, I love it!

Na tej stronie, www.britishcouncil.org znajdziesz sobie też na pewno coś ciekawego.
dzieki.
a ja jeszcze osobiści polecam kabareciarza

co prawda bez napisów i troche poza tematem ktory załozyłem, ale mozna sie zrelaksowac.
Wiem, że ten temat przewijał się na forum kilka razy, ale mimo wszystko postanowiłam odświeżyć. W różnych tematach podawaliście linki do stron gdzie można ściągnąć angielskie napisy do filmów. A znacie może jakieś stronki, gdzie można obejrzeć online, bądź ściągnąć już gotowe angielskie filmy wraz z angielskimi napisami? Ja nigdy nie ściągałam napisów z internetu i nawet nie potrafiłabym połączyć w całość zwykłego filmu z takimi napisami, dlatego szukam czegoś gotowego. Będę wdzięczna za pomoc.
>ściągałam napisów z internetu i nawet nie potrafiłabym połączyć w
>całość zwykłego filmu z takimi napisami, dlatego szukam czegoś

jeśli masz jakikolwiek film/serial i masz Besplayera (który jest darmowy) to on bez problemu wyszuka sam napisy. Podobnych odtwarzaczy jest kilka.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia