nauka portugalskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Jakiekolwiek pytanie dotyczące portugalskiego lub mojego kraju Brasil chętnie odpowiadam. Też udzielam koropetycje, konwersacje i lekturę z portugalskiego. Urodziałam się w Brazylii i od 6 lat mieszkam w Polsce.
Um abraço;
Silvana
Fajnie sie dowiedzic... czy koropetycje sa jeszcze aktualne? Bardzo chce sie nauczyc a w W-wie znalezc dobrego "lektora" na rozsadna cene jest prawie ze nie mozliwie!!!Pozdrowionko:-)
Witam, nadal udzielam koropetycji, lekcji, konversacji.... Co do innych lektorow w W-wie nie odpowiadam za nich, ale co do mnie nie powinnies sie obawiac, chociaz taka pewnosc daja mi moi uczniowie, ktorzy wychodza z lekcji zadowoleni... A jesli masz chec to polowa droge mamy za soba... wszelkie pytania pod [email]
pozdrawiam:-)
Znasz może jakiś lektorów w Katowicach?
Hej. Znam szkole Porto Alegre na Stawowej. Znajoma tam chodzi na portugalski i bardzo chwali. Maja, podobno, i wersje brazylijska i portugalska.
czesc mogla bys mi napisac podstawowych slowek z portugalskiego na e-mail [email] lub [gg]
Jestem bardzo zainteresowany nauka portugalskiego-brazylijskiego. Obecnie ucze sie w Szkocji, w przyszlym roku rozpoczynam tutaj studia medyczne, ktore beda trwac kilka lat, a potem najprawdopodobniej przenosze sie do Brazylii. Z wyżej wymienionego powodu powinienem juz teraz zaczac sie uczyc portugalskiego. Tylko nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac. Co bys mi poradzila??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2004

»

FCE - sesja zimowa 2004