Mnie sie kolorki podobaja - przynajmniej od razu widac na jakiej stronie sie znajduje, a strona przynajmniej sie wyroznia sposrod 1000 innych. Jedyne co mnie drazni (a propos kolorkow), to to, ze niewazne na ktorej stronie jestem, ma ona zielona ikonge ang. Czesto przez to otwieram po raz kolejny okno innej strony, bo mi sie wydaje, ze jestem w strefie angielkiej. A wystarczyloby podmienic kolorek, ang moze zostac - jako nazwa serwera :) Co do samej stronki - rzcezywiscie, menu (angielskiej) jest dosc napackane, moze lepiej byloby zrobic te zakladki w 2 rzedach, a nie po 2 rzeczy na 1 zakladce. Aha, i jeszcze kwestia logowania - dobrze by bylo, zeby logowanie na 1 stronie logowalo automatycznie na innych (nie moge ustawic na stale, bo duzo osob pisze tutaj z tego komputera) a logowanie sie po 5 razy jest irytujace. No i zeby po zalogowaniu nie wywalalo na sytrone glowna, bo wtedy trzeba wracac do watku, w ktorym sie chcialo cos napisac. Nie daloby sie zrobic tak, ze ponizej rubryki autor byloby miejsce rowniez na haslo, jezeli czlowiek chce pisac pod swoim loginem? I logowanie automatyczne razem z wysylaniem posta. Chyba ulatwiloby wielu osobom zycie. I jeszcze hosty - dobrze, ze sa odsloniete, ale chyba prawo nie powinno dzialac wstecz - tzn. czlowiek powinien wiedziec wysylajac posta, ze jego host zostanie odkryty - czasami sa smieszne sytuacje, gdy ktos probowal zachowac anonimowosc (mieszkam w duzym miescie, ale nie powiem jakim), a w hoscie znajduje ie nazwa miejscowosci... Mysle, ze niektorzy sobie nie zycza, by ich osoba byla kojarzona z miejscem zamieszkania/przebywania (tym bardziej, ze w hostach czesto sa tez nazwy malenkich miejsowosci). Pozdrawiam. Dobra robota :)