Witam,
Najpierw komunikat że chwilowo nieczynne, a jak już ruszyło to nie mogę się zalogować. Próba przypomnienia hasła kończy się komunikatem - "Błąd. Nie znaleziono podanego adresu email w bazie. Upewnij się, że podałeś/aś prawidłowy adres." Ktoś coś wie na ten temat ?
Mam to samo :/ Założyłam nowe konto na ten sam e-mail ale przepadły wszystkie zestawy słówek :/ Shit
[konto usunięte]
18 kwi 2006
ja tez mam ten problem.
Na pewno wpisuje dobrey adres i dobre hasło, a wyskakuje 'nieprawidłowe hasło' czy coś takiego
[konto usunięte]
18 kwi 2006
No właśnie się zastanawiałam co się stało, ale widzę, że chyba wszyscy mają ten problem.
[konto usunięte]
18 kwi 2006
ja tez ma ten problem.
O, to siÄ™ dopisalem :-)
[konto usunięte]
18 kwi 2006
no ja też się dopisuje:(
mam błąd logowania, a wszystko mam ok.... a ja chcę się uczyc....
[konto usunięte]
18 kwi 2006
Tak, ja tez. Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe problemy, i ze zestawy slowek beda dzialaly, i ze blog bedzie aktywny i ze wogole i....ech
pzdr
[konto usunięte]
18 kwi 2006
i ja tez, a jeszcze wczoraj wszystko bylo w porzadku !!!!
[konto usunięte]
18 kwi 2006
mam ten sam problem, mam tylko nadzieje, ze dane nie zostaly utracone bo chyba sie potne. mialem wlasnorecznie wpisanych ponad 2300 wyrazen.
tg
18 kwi 2006
tez nie działa :(
nitro
18 kwi 2006
jak sie nie myel padl mysql...
tylko zalezy czy to problemy serwera czy admina...
moze da sie wszystko przywrocic....
[konto usunięte]
18 kwi 2006
mam pytanie kiedy ten bład zostanie usuniety??? Prosze o szybkie naprawienie... bo ja jestem ciemna z angielskiego, no i wiecie....
[konto usunięte]
18 kwi 2006
Lukar, co bedzie z blogiem??? ??? ???
Prosze powiedz, ze da sie przywrocic wszystkie wpisy!!! !!! !!!
please!!! !!! !!!
Ja wiem, ze swieta, kurczaki, no ale bez jaj!!!
Lukar dalej jest ten problem. O co chodzi ?? Załamka -:(
[konto usunięte]
21 kwi 2006
Już od około 5 dni chce sie zalogować i nie moge. Co sie dzieje? :( Jak bedzie juz ok to dane beda stracone? Zarejestrowałam sie drugi raz :/ Pewnie wszystko przepadło :(