Szlifuj swój rosyjski!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 56
poprzednia |
Kto jeszcze czeka na dział rosyjskiego? Pozdrawiam
Wprawdzie, kiedyś po dwóch miesiącach nauki zrezygnowałem z lekcii rosyjskiego na rzecz angielskiego, aktualnie ucze się również francuskiego, ale zawsze chciałem znać chociaż kilka słówek z języka naszych wschodnich sąsiadów, fajnie byłoby aię czegoś dowiedzieć o tym języku. Napewno jeśli miałbym wybrać trzeci język do nauki byłby to rosyjski.
Również jestem za powstaniem stronki z rosyjski, tylko problem byłby pewnie z cyrylicą.
przyłączam sie do Beatlemanki: Chcemy rosyjskiego!!!
:-)
Popieram, jestem absolutnie za :).
prosze bardzo, dla mnie nie ma problemu - tylko niech zglosi sie ktos kto chce tworzyc material...
A mnie wiewiorki mowily, ze Lukar sam zna rosyjski. Prawda to? jezeli tak, to moze znajomych poprosic o pomoc...
dziwne nie chodzą mi strony z innymi językami, czyżby lukar zaczoł coś już kombinować z rosyjskim?
:-)
Please przynajmniej utworzcie dzial Rosyjskiego a gdy ludzie to zobacza na pewno sie zglosza. Nie wierze zeby po nie tak dawnej rusyfikacji nie bylo ani jednej osoby znajacej rosyjski :)
Jestem za, rosyjski wbrew pozorom to latwy jezyk , ja sie ucze 2 lata i mialam okazje sie sprawdzic na Krymie- bylo super. Zalozcie ten dzial!!!!!!!!!!!!
Ja też z niecierpliwoscią czekam na dział j. rosyjskiego. Swietny pomysł.
Rosyjski już zaczyna być ważny, a co dopiero za kilka lat ...
I nawet w faktach dzisiaj mowili o rosnacej popularnosci tego jezyka
Ja tez chętnie pouczę się języka rosyjskiego!!!
E tam, ukrainski ladniejszy ;)
Ja wolę Tagalog...hehehe ;-)))
Rusek jest ok. Znam ten jezyk całkiem nieźle, ale chętnie sobie poczytam o różnych ciekawostkach. Może mój wielki mózg mógłby stanowic jakąś pomoc przy tworzeniu tego działu. Myślę, że znajdzie się garstka chętnych zarówno do tworzenia działu, jak i do radowania sie z jego istnienia.
bardzo fajnie by było gdyby taka strona powstała. Ucze sie ruska już rok czasu i chętnie bym sięsprawdził
Chętnie podam parę adresów ros.stron dotyczących np. jęz.ros. i literatury ros.,kultury itd, ale na poziomie zaawansowanym
Stronka juz jest - tylko, ze na poziomie uniwersyteckim :) tak zwane nauczanie zdalne. Pisze autor - kto jest zainteresowany korzystaniem zapraszam na [gg]
Ja czekam na \'szlifuj swój japoński\' :}
Ale niech się nikt z tym nie spieszy, bo to obniża wartość pozostałych stronek, które i tak nie są aktualizowane.

Bo jak nad tym wszystkim zapanować...
czekam rowniez czekam :) fajnie by bylo :) jestem na TAK!
Lukar, daj znać, czy wogóle planujesz stworzyć dział j. rosyjskiego, a jeżeli tak, to kiedy mozemny się go spodziewać
jak juz dajemy nowe propozycje, to moze kiswahili?
ja sie rosyjskiego ucze dwa lata ale za duzo to nie umiem brak słów i końcówki, chcoaz odobne do polskiego to i tak ich ni łapie. z poczatkunauki rosyjski wydawał mi sie smieszny, ale teraz jest spoko, nawet dzuo rozumiem;)
A co myslicie o portugalskim, co tez fajny język:)
mam zamiar zacząć naukę rosyjskiego, a potem serbskiego, czeskiego, i innych czyli chciał bym znać wszystkie języki pokrewnione z polskim (słowiańskie), wiem że się to do niczego nie przyda, ale zrobię to dla przyjemności ;)
chcemy szlifuj swoj rosyjski
Nie uczę się rosyjskiego, ale też jestem za stworzeniem takiej podstrony.

Mam w domu pod ręką rusycystkę, która chętnie pomogłaby w redagowaniu raz na jakiś czas. Więc jak coś, to mogę zostawić maila, by być w kontakcie. Ale niech się najpierw szerzej wypowie właściciel ang.pl ;)

Pozdro.
Ja też bym chciała rosyjski. koniecznie!!
Ja z przyjemnoscia moge go wspoltworzyc. www.rosyjskiwkrakowie.pl
Poki co moge zaoferowac strone: MojaStrona http://www.goldenline.pl/forum/rosyjski-nauka-i-tlumaczenia

moja strona to: www.rosyjskiwkrakowie.pl
Jaaaa!! Kocham Russ !! KOCHAM !! Jestem za!
Skoro juz ktos odswiezyl taki temat, to tez sie podpisze pod glowa mysla ;-)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 56
poprzednia |

« 

FCE - sesja letnia 2004

»

CAE - sesja letnia 2004