hej, tak właściwie to ja szukam takiej strony jak ta tutaj o języku niemickim, ponieważ czeka mnie w tym roku matura usta. Szukałam już wcześniej w sieci czegoś podobnej do \"Szlifuj swój angielski\" ale z niemieckim w tytule, jednak nic nie przykuło mojej uwagi na dłużej.
Wątpie żebym mogła się na coś przydać ale jeśli chcesz zawsze postaram się pomóc. [email]
Mam maly problem.Znam juz co nieco jezyk francuski poniewaz pracuje w Belgii i zastanawiam sie jak sie podszkolic.Za pol roku wracam do naszego kraju i zastanawiam sie nad podjeciem studiowania j.francuskiego.Czy warto? Prosze doradzcie mi.
[konto usunięte]
29 sty 2004
znam niemiecki ale nie mam za bardzo pojecia o tworzeniu stron internetowych choc istota pojetna raczej jestem
czy byloby to cos dla mnie? czy raczej odpada?
Czesc,
zapisalam sie do was wczoraj, jestem lektorem jezyka wloskiego, w czym moglabym pomoc? prof
[konto usunięte]
19 mar 2004
własnie napisałam w jakiejś innnej części forum że mogę pomóc z francuskim:) [email] jeśli rzecz jasna nie szukasz tylko romanistów....;)pozdrawiam,ania
[konto usunięte]
28 mar 2004
Hej, jestem Nativem jez. niemieckiego w prywatnej szkole jez. niemieckiego.
TÅ‚umaczenie gramatyki raczej odpada, bo nie studiowalem germanistyki.
Ale za to mowie lepiej po niemiecku niz po polsku.
pozdrawiam, moj mial: [email]
[konto usunięte]
03 kwi 2004
Witam serdecznie! Mam do Ciebie prośbę, czy może znasz jakąś stronkę z językiem niemieckim a raczej chodzi mi o polską stronkę z dobrymi wypracowaniami na temat: internteku, pracodawca- pracobiorca, środki transportu, płace, kupowanie dzień i noc, wykorzystanie samoch0du, turystyka. Byłabym Ci bardzo wdzięczna. Jak możesz to napisz mi na mój e-mail: [email]
hej,mieszkam w Barcelonie znam jezyk hiszpanski,moge pomoc jesli cos trzeba.
[konto usunięte]
17 kwi 2004
moj email [email]
[konto usunięte]
23 kwi 2004
W sesji zimowej będę zdawać CAE. Na uczelni ucze się Business Englisch ( poziom tzw. zaawansowany, w przyblizeniu BEC3/LCCI 3/4) oraz biznesowego niemieckiego ( poziom: okolice ZDfB). Moj francuski, zaledwie poczatkujacy. Chetnie pomoge!
[konto usunięte]
25 kwi 2004
szkoda ze nie jezyk angielski:( bo o tworzeniu strone marze od zawsze:)
[konto usunięte]
09 maj 2006
czesc mam prosbe mozesz mi napisac lis do kolegi po niemiecku ztłumaczeniem prosze w piatek mam mature i jestem goła nie znam niemieckiego i nie moge sobie poradzic z tym listem jezeli tak to z góry dziekuje tika..