Książka FCE USE OF ENGLISH 2

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś może ma odpowiedzi do FURTHER PRACTICE SECTIONS ktore znajduja sie na koncu tej ksiazki. Tych odpowiedzi nawet nie ma w kluczy w teacher's book. Byłabym wdzięczna:)
> Tych odpowiedzi nawet nie ma w
>kluczy w teacher's book.

Są. Na stronach 24-26
Nie ma.Uwierz mi,że nie ma ich tam.Chyba mamy inne klucze:(
Jeśli byłoby to możlwe,mógłbyś jakoś mi je przesłać??Może zeskanować?Mysle ze nie jest tego zbyt duzo.Zalezy mi na tych odpowiedziach.Dziekuje z gory.
klucz do książki V.Evans "FCE Use of English 2"???

mam teacher's book:
"Practice exam papers 2 & FCE Listening & speaking skills"

str. 24 - 26
rozwiązania do:
- further practice on word distractors
- further practice on 'key' word transformation
- further practice on error correction
- supplementary reading comprehension material

o to chodzi?
sprawdź jeszcze raz. Może jednak masz:)))
jeśli nie, napisz do mnie na : [email]
jak już pisałam odpowiedzi do dwójki też by mi sie przydały [email]
masz odp. od str. 143- 149?
poszukuję odpowiedzi do fce use of english part 2
mój mail to [email]
byłabym baaardzo wdzięczna
JA TEŻ POSZUKUJĘ, KLUCZA ODP. DO FCE USE OF ENGLISH 2( NIEBIESKA), JEŚLI KTOŚ DYSPONUJE PROSZĘ O PRZESŁANIE NA MAIL`A [email] Z GÓRY DZIĘKI
ja rowniez poszukuje odpowiedzi do Fce use of english 2(niebieska)to moj e-mail: [email]
Ja również poszukuję klucza do Use of English do cz.1 i 2 .Jeżeli ktoś ma to byłabym wdzięczna za przesłanie. Mój e-mail [email]
ja też bardzo proszę o klucz do Virginii Evans Fce Use of english 2 mój mail [email]
Bardzo proszę też o ten klucz do use of english 2. [email]
również poszukuję pilnie odpowiedzi do FCE use of English 2 Virginia Evans, jeśli ktoś posiada, proszę przesłać na maila [email] , z góry dziekuję
prosze o przesłanie key do 'FCE English of Use 2' na adres [email] dziekuje z góry.
Ja również poproszę o klucz do fce use of english 2. Mój mail: [email] Z góry dziękuje
hej, ja takze prosze o przeslanie klucza do fce use of english 2. moj mail [email] dzieki za pomoc
Poproszę o wysłanie mi klucza na [email] góry dziękuje.
Poproszę o wysłanie mi klucza na [email]
Z góry dziękuje.
Również przyłączam się do prośby.
Jeżeli ktoś dysponuje odpowiedziami do FCE 2, bardzo bym prosiła o przesłanie na adres [email]
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
Czy ma ktos z was juz ten klucz? Jesli tak prosze bardzo o przeslanie mi, bo nie mam skad go zdobyc! Moj mail: [email] Dziekuje!
Jeśli ktoś byłby tak dobry i przesłał mi ten klucz byłabym bardzo wdzięczna. Nigdzie go nie moge znaleźć, a potrzebuje bardzo... :-( [email]
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje klucza do FCE2 V.Evans prosze pisać do mnie bezpośrednio na maila.Z chęcią pomogę i prześle. [email]
Proszę o przesłanie mi klucza do książki Fce Use of English 2 na email [email] Dziękuje z góry.
przyłączam sie od prośby i również prosze o przesłanie klucza do FCE use of English 2 V. Evans na adres [email]
hej czy zdobyłas juz moze odpiwedzi do use of english 2 ? ja tez ich pilnie szukam, gdybys je miala moglabys mi je wsylac na maila - [email] bardzo Cie prosze!!!!!!!!!!!!!
hej.prosze przeslij mi klucz "Practice exam papers 2 & FCE Listening & speaking skills" a dokładniej czesc Further Practice on "key" transformation, bardzo mi zależy, może jakoś mi zeskanujesz. Bardzo Cie proszę!!!!!!!!!!!! [email]
klucz, jak i cala ksiązka jest do ściagniecia na englishtips.org
NA PRAWDE

oprocz tego jest tam dużo innym swietnych i przydatnych ksiązek :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa