POMOGE W ANGIELSKIM NA GG!!!PISZCIE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
Pomoge w angielskim (dla wlasniej przyjemnosci) :):) wytlumaczwe gramatyke! sprawdze zdanka! pomoge napisac i przetlumaczyc! piszcie 294055
A ma Pan/Pani Skype'a? Bo ja nie mam gadu gadu. Nie wiem dlaczego ale nie moge sciagnac.A jak nie to moze email? Przydalaby sie mi osoba do sprawdzania bo co z tego, ze ja moge zrobic zadanie jak nikt tego nie sprawdzi. Tylko ze to jest na FCE.Dopiero zaczelam studiowac.
NIESTETY NIE MAM SKAIPA NIE MOGE INSTALOWAC ZADNYCH INNYCH PROGRAMOW JAK GG NIE MOJ LAPTOP !
PROSZE TUTAJ PISAC....PS: NIE PANI A MARTA:)
Jestem jeszcze. Czego nie mam?
napisalam ze nie mam skype bo niestety to nie moj komp wiec tylko gg pozwolono mi zainstalowac
oferta dostępna cały czas???
Jesli chodzi o moje imie to nazywam sie Wioletta. Poniewaz, niestety zgubilam sie.
>>Przydalaby sie mi osoba do
>sprawdzania bo co z tego, ze ja moge zrobic zadanie jak nikt tego nie
>sprawdzi.
Skąd wiesz skoro nic jeszcze nie dałaś do sprawdzenia?
PROSZE PYTAC ...
boze lilaczek !!!!wila miala na mysli ze robi zadania robi i nikt jej nie sprawdza wiec nie wie czy dobrze troche myslenia niektorym by sie przydalo!!!:):)
A co z moim myśleniem nie tak? Jeśli nie ma jej kto sprawdzić to czemu nie wrzuca na forum?
To niech wklei tutaj, to jej ktos sprawdzi. I to nie jedna osoba, a kilka.
bo nie sadzisz ze numer gg podalam po to zeby pomoc komus indywidualnie porozmawiac nie sadzisz ze to lepsza forma pytanie - odpowiedz? a nie pytanie - odpowiedz na drugi dzien.... JESLI KTOS MA PYTANIA I CHCE ABY MU COS WYTLUMACZYC TEN PISZE NA GGG jasne?
Wybacz niuniu, ale jeszcze ani jednego postu nie napisalas tu po angielsku wiec pisanie do Ciebie na gg po pomoc to takie kupowanie kota w worku.
tlumaczenie i nauczanie powinno byc w formie rozmowy bierzacej dlatego jesli ktos 100 pytan mozemy na gg pogadac a na forum nie jest tsak latwo pozatym jesli chcesz pomagac to idz na inne forum i sprawdzaj tam innym co bedziesz chcial!!!!
Uzywam ksiazki "Fast Track to FCE" - Alan Stanton, Mary Stephens i z tej ksiazki nie robimy wszystkiego, tzn. w szkole z panem realizujemy zagadnienia z readingu a wiecej prawie nic.Ze sluchania nic, z gramatyki - troche na writingu ale z gramatyki pan nam daje do kserowania z innej ksiazki. Mam inne ksiazki do gramatyki ale uczac sie nie zawsze wiem dlaczego tak a nie inaczej. Przewaznie, jesli kupuje jakas ksiazke to staram sie z odpowiedziami ale jak napisalam, nie zawsze rozumiem dlaczego ta odpowiedz a nie inna. Ciezko jest uczyc sie gramatyki samemu tylko czytajac to co w ksiazce, w dodatku po angielsku.
jakie kolwiek pytania postaram sie odpowiedziec i wytlumaczyc !!!! do eva!! dlaczego mialabym pisac po ang?
>>>JESLI KTOS MA
>PYTANIA I CHCE ABY MU COS WYTLUMACZYC TEN PISZE NA GGG jasne?

Widzę, że chyba nie do końca wiesz na jakim forum się znajdujesz i w jakim dziale piszesz.
Skąd pewność że wytłumaczysz coś komuś dobrze, hmmm? Skoro jest taka możliwość, to lepiej mieć opinie od kilku osób, nie sądzisz?
Super że jesteś taka eager do pomagania innym, ciekawe czy będziesz też taka jak zaczną się do Ciebie odzywać małolaty "proszące o pomoc" (czytaj: jęczące żeby odrobić za nie pracę domową, bo pani nauczycielka jest be i zadaje im za trudne rzeczy)...
po to podalam gg zeby ktos kto chce abym pomogla wytlymaczyc czy przetlumaczyc mogl indywidualnie pytac na forum ludzie podaja takie glupoty ze czasem plakac sie chce!!! nie maja pojecia a strasznie pomagac chca!!!! ja znikam odpowiadam tylko na gg!!!!natomiast na posty tylko wioli bede odp na forum pozdrawiam,,
Are you addicted to exclamation marks? You must be on something because this isn't normal.
>Are you addicted to exclamation marks?

Nie tylko to. Lubi też krzyczeć:

>JESLI KTOS MA
>PYTANIA I CHCE ABY MU COS WYTLUMACZYC TEN PISZE NA GGG jasne?

Choć to co krzyczy jakoś nie przemawia do mnie. Tak się złożyło, że właśnie wczoraj zadałam tu pytanie i miałam odpowiedź już po kilku minutach. I to nie jedną... Więc jak to jest?
Bo wiecie dziewczyny, forum takie jak to jest tylko tak żeby było, dla ozdoby. Niunia musi być po prostu zbyt wielkim asem żeby udzielać rad w tak pospolitym miejscu, woli na osobności ;).
Przepraszam, ze przeze mnie takie zamieszanie. Nawiazujac do wypowiedzi Pana pod pseudonimem ilaczek: "Skad wiesz skoro nic jeszcze nie dalas do sprawdzenia?" To prawda, nic jeszcze nie napisalam do sprawdzenia dlatego, ze od niedawna mam podlaczony internet a ta strone znalazlam przypadkowo :)
Można tu naprawdę znaleźć mądre rzeczy i rady:))
>>> chce abym pomogla wytlymaczyc czy przetlumaczyc mogl indywidualnie pytac na forum ludzie podaja takie glupoty ze czasem plakac sie chce!!!
...nie maja pojecia a strasznie pomagac chca!!!!

Nie wiem dlaczego, tak wszyscy lecicie na 'niunie', przeciez ona wyraznie napisala 'nie maja pojecia a strasznie pomagac chca' - to wg mnie (ale co ja wiem?) znaczy, ze tylko ona ma pojecie o czym mowi (bo inaczej tego by nie napisala).

Napewno jej kwalifikacje w jez. ang. sa o wiele wyzsze jak wasze (jak i tez moje), chociaz sama ich tutaj nie podala, ale chyba mozemy jej uwierzyc i niczego nie musimy sprawdzac. Ona przeciez umie plynnie mowic/pisac po ang - prawie jak native.

Napewno ma w jednym palcu co my wszyscy (te osoby ktore nie maja pojecia, a chca pomagac) nigdy nie bedziemy miec w calej glowie. Do tego odnosi sie z najwiekszym szacunkiem do wszystkich, takze prosze miec ten sam szacunek do niej co ona do nas.
Nie przepraszaj bo nie przez Ciebie jest zamieszanie tylko przez niunię.
A tak by the way, nie pan ilaczek ;) - I'm a female ;).
do W.E.Rose to było ;). Nie weszło tam gdzie miało wejść ;).
Przepraszam bardzo ;) Wydawalo sie mi tak po tym co Pani niunia napisala. I promise to remember it ;)
DUNNO WHATYA SAYIN MATES. SHOWIN OF THAT U KNOW SUMMAT?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |

« 

Szkoły językowe