Bardzo proszę o pomoc!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z was przyśle mi olimpiady z anglika. Bardzo proszę widziałem, że wielu z was ma olimpiady z różnycz lat. Będą mi one bardzo potrzebne w przygotowaniach.
Przesyłajcie na [email]
Poszukam u siebie i jak dobrze pójdzie, wyślę w najbliższym czasie (jak tylko odzyskam mój skaner ;-) ). Ale odpoczywaj trochę w wakacje, szczególnie że pogoda nie jest wcale taka najgorsza :) Pozdr.
W zamian za olimpiady z angielskiego prześle wam olimpiady z niemieckiego i francuskiego. :-)
Bylabym bardzo wdzieczna gdybys mogl mi rowniez przeslac te testy olimpiady gdyz p owakacjach chce wystartowal w olimpiadzie z angielskiego ,a jestem wstanie dostac sie do etapu okregowego, z tymm ze musialabym sie najpierw oswoic z tego typu testami. Pls jakbys mial troche wolnego czasu to mozliwe testyz wczesniej lat, bardzo chcialabym 2003, 2004, 2001, 2000, 1998-99 mam, 1997 i wczesniej, oczywiscie im wiecej tym lepiej. Z gory thx, bede wdzieczna. :/
aha moj email to [email] jak co
Ja tez bardzo poprosze.... [email]
Ja też poproszę. Z góry dziękuję.
[email]
hej! czy ja też mogłabym dostać wcześniejsze olimpiady z angielskiego?? mój email: [email] będę bardzo wdzięczna pozdrówka :*
Hej! Zamierzam w tym roku startować w olimpiadzie. Czy jakaś dobra duszyczka może mi przesłać zadania z poprzednich lat? Będę ogromnie wdzięczna :) :) mój adres to [email] pozdrowionka!!
mogłabym też prosić o testy olimpiad z angielskiego (i z niemieckiego jeśli ktoś ma). Będe bardzo wdzięczna, z góry dziekuję za pomoc.
mój e-mail: [email]
Hej ja także chciałabym startować w olimpiadzie, więć bardzo proszę o te z poprzednich lat. W zamian mogę przesłać różne testy do fce oraz dla średniozaawansowanych. Pozdraiam i z góry dziękuję.
Zapomniałam mój adres to [email]
Nie jest tego dużo, ale może się przyda:

http://www.woe.edu.pl/modules.php?sid=55eca216ef29d36b37f041cba53bf0bd&module=Olimpiada&mm=6

http://elex.amu.edu.pl/ifa/oja/

Pozdrowienia
Dobra duszyczka :)
Może to tu powinnam poprosić, gdzie was jest więcej?:) Więc bardzo proszę o przesłanie mi olimpiad z lat ubiegłych z angielskiego na adres: [email]
Hm....tuteż kolejka:-D To ja poproszę to samo, co państwo przede mną [email] pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.