Why should I learn English regularly?

Temat przeniesiony do archwium.
It is public knowledge that nowadays almost in order to find job one must can English. But why I should learn English regularly?
First of all, when I will be to learn English regularly this I will not have backlogs in learning. As a result, I will write well high-school certificate with Engish and I will capture good school grades. Thus, I will be admitted to dreamed of university.
Secondly, if I will learn English regularly, I do not remember him so fast. As a result, I will go abroad and gain new experiences, become acquainted with people, do something meaningful.
Finally, so that I do sth for the love of it. Thanks to can English I will may help others.
To sum up, it is worth to learn English regularly. I strongly believe that to go out with a bang.

Z góry dziękuję za sprawdzenie :) Przepraszam wszystkich jeśli jest tak fatalnie ale staram się nauczyć j. angielskiego :) Pozdrawiam :)
korzystalas z translatora?
Czasami korzystałem ale to nie które reszta jest ze słownika :/
a z translatora korzystałem jakieś 5 razy nie więcej :/ sam napisałem :(
It is widely acknowledged that English ...
A czy reszta jest dobrze?
nie, wszystko źle, ciężko się coś takiego poprawia
przede wszystkim w zdaniach warunkowych nigdy,przenigdy po "if" nie ma "will"- ponadto tłumaczenia na angielski jest dosłownym przełożeniem stylistyki polskiej - układ słów i ich kolejność w zdaniach wyrażnie na to wskazuje, dlatego zawszew powtarzam,że nie należy uczyć się samych słówek a jedynie poprzez użycie ich w zdaniach,wtedy od razu łapiesz zasady budowy zdań angielskich. Staraj się dużo czytać- to bardzo pomaga-ale chwała Ci za to,że nie wkleiłeś całego tekst po przepuszczeniu go przez jakiegoś internetowego "tłumacza" jak czyni większość- pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia