Sprawdzenie tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo bym prosiła o sprawdzenie tekstu, dziękuję z góry.

Hello Jenny!
How are you? I didn't write to you last month because I was very busy. I have a new PE teacher in my school and she created cool extracurricular activities. Do you remember that I told you last summer I want to do something with my body? This lessons are good oportunity for it. It's called Zumba Fitness. It wasn't that simple to enroll for this lessons. (chodzi mi, że nie było tak łatwo dostać się na te zajęcia) As you know my physical condition wasn't very good. After a few minutes of dance I want to die - seriously! I worked so hard and I exercised 40 minutes everyday. When Ms. Chandler checked my progress she was impressed! After two weeks of work outs she finally found place in group for me. We dance 1 hour every Monday and Friday. Jenny I don't want to be mean but you have to loss weight too. I lost 2 kilos in month! Trust me when you dance you feel so good and happy. You never felt something like this. If you got Zumba lessons in your town - go! You won't regret it! Btw. I miss you so much. I can't wait to see you again.
(chodzi mi, że nie było tak łatwo dostać się na te zajęcia) czyli potrzebna l.mnoga, prawda?
Oczywiście.. zamiast "this" powinno być "these", czy tak?
Tak. W dwóch miejscach;)
Może przeczytaj uważnie, brakuje przedimków tu i ówdzie. Czasy też złe w niektórych zdaniach;)
Hello Jenny(!) (dlaczego od pierwszego slowo krzyczysz na ta niewinna kolezanke?)
I have a new PE teacher in my school and she HAS created cool extracurricular activities. Do you remember that I told you last summer I 'want' (tutaj mowisz o czasie przeszlym, trzeba pamietac...yesterday I want...something) to do something with my body? 'This' (popraw) lessons are (brak przedimka) good oportunity for 'it' (chociaz ja uzylabyym 'this').
It wasn't that simple to enroll for 'this' (zniem) lessons. As you know my physical 'condition' (to jest za bardzo po polsku. Lepiej napisac 'fitness') wasn't very good. After a few minutes of dancING I 'want' (tutaj czas przeszly, wczoraj I want...) to die - seriously!
After two weeks of work outs she finally found (przedimek) place in (przedimek) group for me. We dance (dodaj FOR) 1 hour every Monday and Friday. Jenny (tutaj daj przecinek) I don't want to be mean (przecinek) but you have to 'loss' (nie, daj inne slowo) weight too. I lost 2 'kilos' (mozna 'kg') in (przedimek) month!
You HAVE never felt 'something' (to jest zle slowo, tutaj ANYTHING) like this.
'Btw' (nie rozumiem co to znaczy - napewno jakis mlodziezowy ..nie wiem co).

OK, tylko uwazaj na te przedimki (a, an, the). Wbij je do glowy, bo inaczej ZAWSZE bedziesz miala z tym problemy.
edytowany przez terri: 13 lis 2015
Dziękuje bardzo, mój angielski niestety kuleje.. kiedyś było lepiej, ale przez ostatnie 3 lata praktycznie nie używałam angielskiego co skutkuje właśnie takimi błędami gramatycznymi.
Jeszcze raz dziękuję bardzo za pomoc.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Nauka języka