I am particularly interested 'in job for you' (cos tutaj nie tak, pomysl dokladnie co chcesz napisac), because I want TO gain experience and broaden my knowledge about helicopters. My graduation work pertained to NOTAR helicopters(,) (ja bym tutaj dala przecinek) I know that you have in your fleet helicopter (tutaj daj przedimek) MD 900 'Expolrer' (blad ortog - nie rob tego). I have theoretical knowledge about NOTAR helicopters, and I want to 'learn in practice' (ja bym to napisala inaczej...and I want to put my knowledge into practice).
During (tutaj cos brakuje, np. MY) studies I had taken part in many student activities. 'Thanks this' (nie, nie, nie, to jst tak bardzo polskie - juz o tym pisalam, lepiej....This had given me experience in .. 'I had known' (niepotr) how TO work in (przedimek) group. I had (ja bym tutaj dodala 'also') mastered responsibility and conscientiousness when I 'had' (niepotr) managed (brak przedimka - nie rob tego, bo to wyglada tak zle) recreation centre (tutaj ja dodalabym gdzie i kiedy).
I passed '10 with 12 exam' (tego to nie rozumiem, bo jak 10 z 12, to 10 from 12) 'to' (nierozumiem co to robi tutaj) modules 'who need to' (niepotr) (for a) 'mechanical license' (daj duze litery, to jest nazwa wlasna, - dlaczego to musze Ci przypominac) B1.3. 'In CV are written' (nie, to jest niezgrabne, jak jakas kobieta z krzywimy nogami...My CV lists) all my modules.
Due to the fact that I graduated FROM THE Aviation Technical College (tu brak przedimka) time to gain (przedimek) Mechanical Licence is shortened by 2 years.
I 'was on traineeships' (nie, nie tak, lepiej...trained) in (brak przedimka) Medical Air Rescue. I could see how 'look in practice mechanic job' (nie, to musi byc biernie, a mechanicS job looks in practice). During MY studies I worked 'in' (zle slowo, tutaj AT) Wroclaw Airport, where 'i' (hello? popraw to slowo) 'got to know' (nie, napisz 'became familiar with) rules of (jest przyjete, ze mowimy 'health and safety') safety in aviation. I ALSO assisted in technical support OF THE Boeing 737 Ryanair airline.
This position 'as' (zle slowo) a welcome challenge, which I (ja dalabym tutaj modal 'would') look forward to.
'Yours sincerely,' (nie, jak zaczynamy listy 'Dear Sir', to konczymy 'Yours faithfully')
edytowany przez terri: 26 lis 2015