Dzień dobry, ostatnio trenuje pisanie listów do matury, żeby powoli się rozwijać i efektywnie, a do tego potrzebna jest mi ocena. Na początek wysyłam jeden list i bym bardzo był wdzięczny o rady oraz wytknięcie błędów, które popełniłem.
Pozdrawiam
Temat:
Kolega/koleżanka, z którym korespondujesz po angielsku, zamierza studiować w tym samym mieście co ty i potrzebuje mieszkania. W e-mailu do niej/niego:
*zaproponuj wspólne wynajęcie mieszkania, podając zalety tego rozwiązania,
*Zrelacjonuj doświadczenia znajomej osoby, która dzieliła mieszkanie z kolegą/koleżanką,
*zasugeruj możliwą lokalizację i opisz ją,
zapytaj kolegę/koleżankę o opinię na temat takiego rozwiązania.
List:
Hi... (wstęp już jest)
Last weekend i was in the suburbs of Warsaw and I looked the flat for two people. I spoke with the seller of cosy two-roomed flat and it is great for us.. I will cooking and i will was after meal and you can clean the mess and also do shopping.
I have an opportunity to introduce Michael, who is my fantastic friend. He shared the flat with her girl and he was very cheerfull about. He maked a parties, but sometimes it was scary, if he tried to studie for exam. HE was also too exhausted.
In my opinion, we will should stay in the suburbs of London. More cheap, also fantastic localization without traffic jim. However, we will have to drive to school after 30 minutes, but it's not to long.
What is your opinion about share of flat?
Zakończenie.