Proszę o sprawdzenie listu o prace

Temat przeniesiony do archwium.
Dir Sir or Madam,

I am writting in to your advertisement in the internet
My name is Damian and I am from poland . In this year May, I have secendary school certificate. From 25 May to 28 August I will be to Portdown in my sister. So I look for a job in this time. I need this job becouse in September I begin(most likely) university. So I need a lot of many.
I would be grateful if you could send me an application form and some additional information about the job
I look forward to hearing from you

Yours faithfully,
Damian

Czy mogłby to ktoś sprawdzic oraz dozucic cos od siebie jeżeli bedzie to konieczne a sądze ze bedzie :) DZiekuje bardzo za pomoc

Pozdrawiam
Slash02
I am writting in to your advertisement ON the internet (ale co chodzi??, w zwiazku a czym?)
My name is Damian and I am from Poland (Prosze wielka litere na Poland).
'In this year May' (zla kolejnosc slow - co masz na mysli tu powiedziec?), I (a gdzie jest przyszlosc wykazana przez WILL? have A 'secendary' (literowka?) school certificate. From 25 May to 28 August I will be 'to' (IN) Portdown 'in' (napewno??) my sister. So I WILL look for a job 'in' (AT) this time. I need this job 'becouse' (literowka?) in September I WILL begin(most likely- albo tak albo nie -) university. So I need a lot of 'many' (co to?).
Jak sie mowi cos o przyszlosci, to zaznacza sie to modalem 'WILL'
I am writting in to your advertisement on the internet and would like to apply for clining toilet.
My name is Damian and I am from Poland.
'In this year May' (ze w tym roku w maju), I WILL have A 'secondary school certificate. From 25 May to 28 August I will be in Portdown 'in' (on ?) my sister. So I WILL look for a job at this time. I need this job because in September I WILL begin university. So I need a lot of money.

DZIEKI WIELKIE ZA POMOC
zobacz teraz czy dobrze poprawilem ?/
Nie!! Nie poprawiles dobrze.
I will be ON my sister - pomysl, co ty piszesz?
w takim razie bedzie TO my sister

a co z tym majem w tym roku ?? jak to napisac
A słchajcie jak wysylam swoj list motywacyjny po raz pierwszy to jak go wyslac w załączniku czy normalnie napisac. Pracodawca moze pomyslec ze to jakis spam czy cos jak w zalaczniku bedzie i nie otworzy jak mi radzicie ??
Witam to jeszcze raz ja czy mogłby ktos sprawdzic jeszcze raz bo dopisalem pare rzeczy. Jeszcze jedno pytanie czy ten list nie jest za dlugi ??

Dir Sir or Madam,

I am writting in to your advertisement on the internet and would like to apply for clining toilet.
My name is Damian, I am 19 year old and I am from Poland.
In this year in May, I WILL have A secondary school certificate. From 25 May to 28 August I will be in Portdown on my sister's hause. So I WILL look for a job at this time. I need this job because in September I WILL begin university. So I need a lot of money. I am willing to work hard for your company. Last samer I worked in iron foundry as cleaner, My employer wos very glad with my work.
I would be grateful if you could send me an application form and some additional information about the job
I look forward to hearing from you

Yours faithfully,
Damian
Damian,
Prosze uwaznie nadac te poprawki, gdzie ja poprawilam -(i to pisze raz ostatni)
Tam gdzie napisalam wielkimi literami, to tylko dlatego, zebys zauwazyl, pisze, sie oczywiscie normalnie.

Dir (Dir Co to za slowo? DEAR) Sir or Madam,

I am 'writting' (WRITING) in response to your advertisement on the internet and would like to APPLY FOR THE JOB of 'clining toilet' (wpisz tutaj to co ma byc - a jak tak, to juz 'toilet cleaner')
My name is Damian. I am 19 year old and I am from Poland.
'In this year in May' (IN MAY OF THIS YEAR), I will COMPLETE MY secondary school education. From THE 25 May to 28 August I will be in Portdown WITH my sister. So I AM looking for a job during THAT time.
'I need this job because in September I WILL begin university. So I need a lot of money' (ja bym tego nie pisala - przeciez kazdy to samo moze napisac-pieniadze kazdemu sa potrzebne)
I am willing to work hard for your company. Last 'samer' (co to? SUMMER) I worked in AN iron foundry as A cleaner.
My employer 'wos' (cos mi tu przypomina mature WAS) very glad with my work.
Terri jestes BOSKA !! bez kitu strasznie mi pomogłas, dziekuje ze poswiecilas czas na czytanie mojej brzydkiej pracy

Pozdrawiam

Jak cos to jeszcze pomozesz ??
ej mam do was czy moglibyscie ten list przetlumaczyc na j polski
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia