Czy dobrze napisałem ??

Temat przeniesiony do archwium.
My day

Hi my name is Paweł and i wont desciribe my day. I get up at 7 o’clock. I washing and doing breakfast.At quarter to eight I live home and i going to shool. I’m in shool middle six hours.
When i bact to shool doing lunch and watching TV. Then i learning and doing homewrok.
After 6 p.m my parents back form work and we doing dinner. Past diner i going to play footbal or riding a bike. At seven o’clock i eating supper next i watching TV. About 10 o’clock i listening miusic next i go sleep.

W szkole teraz przerabiamy czasy: Present Simple Present Contnaus i jaks strona bierna i czynna czy mozna to pzrekształcic na te czasy ?
zacznijmy od tego, ze "I doing' to nie jest zaden czas. Wszystko musi byc w Present Simple, tzn. "I do", "I go" itp.
są inne błędy
live -= mieszkać
wracam = I am back
popraw te czasy, a potem zajmiemy sie innymi rzeczami.
...and I wont describe my day - co napisales to...i ja NIE opisze swojego dnia.
My day

Hi my name is Paweł and i wont desciribe my day. I get up at 7 o’clock. I washing and do breakfast.At quarter to eight I leave home and i go to shool. I’m in shool middle six hours.
When i back from shool doing lunch and watching TV. Then i learning and do homewrok.
After 6 p.m my parents back form work and we doing dinner. Past diner i going to play footbal or riding a bike. At seven o’clock i eating supper next i watching TV. About 10 o’clock i listening miusic next i go sleep.

Teraz lepiej ? ale ja chciałbym to napi8sac w czasie present continaus albo innych których wyieniłem
Gax,
Prosze zwroc uwage na moj wpis powyzej. To co chiales napisac jest calkowicie cos innego od tego co napisales.
..napisales - 'and i wont desciribe my day' CHCIaES napisac ...and I WANT TO describe my day. - roznica jest kolosalna.
Reszta ma bledy ortog.
sCHOOL - FOOTBALL - MUSIC - Homework
'I' piszemy duza litera - zawsze.
Przeczytaj tutaj na stronie 'gramatyka' o czas. pres. cont.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia