bardzo prosze o pomoc
moja praca miala wygladac tak jak napisalam po polsku ale niestety nie dzie mi dzis najlepiej, bardzo prosze o sprawdzenie i poprawienie błędów z góry dziekuje:)
Moim zdaniem to pytanie ma wiecej niż jedna odpowiedz. Internet jest najlepszym źródłem informacji dla wszystkich, szczególnie młodzieży i każdy z nas powinien się nad odpowiedzia zastanowic.. pierwsze co przychodzi mi do głowy to fakt, że angielski jest obecnie miedzynarodowym jezykiem i fakt, ze wszystkie tsrony internetowe bylyby po angielski znacznie ulatwilby komunikacje, nie tylko ta internetoa, ale rowniez pomiedyz ludzmi gdyz kazdy w pewien sposob bylby zmuszony aby znac jezyk angielski. zlikwidowane zostalyby bariery jezykowe i porozumiewanie ze "swiatem" stalo byc sie dla nas latwiejsze i przyjemniejsze. stanie sie to dla nas ogromna wygoda.
z drugiej strony jednak nie mozemy zapominac o naszych ojczystych jezykach. sa one bardzo wazne. tworza nasza kulture. musimy o nich pamietac i uczyc nasze dzieci swoich ojczystych jezykow. wiec czy internet tylko po angielsku bylby dobrym rozwiazaniem? z takiego punktu widzenia patrzac - nie sadze. moze i bariery jezykowe zostalyby zlikwidowane lecz co z odrebrna kultura kazdego kraju? kultura to nasze wieloletnie tradycje i nie mozemy o nich zapominac. jednak nie widze nic zlego w tym zeby strona z polskimi tradycjami miala rowniez swoj angielski odpowiednik
In my opinion this question have more than one answer. The internet is the best source of information for everyone, mainly for young people and everyone of us should strike about answer. The first what I think about is fact, that English is international language. If website will be in English it much simplify communication, not only in the internet, but too between people, because everyone should learn English. This help to suppress languages barrier and communicate with ‘ world’ will be easier and pleasantly. Internet sites in English can be exceptional comfort.
From the other hand we shouldn’t forgot about our native languages, because they are so important, make our culture. We ought to remember about it, and in the future learn our kids language which is use in our country. Is the internet only in English a good solution? From the one point of view – I don’t think so. Maybe languages barrier can be liquidate, but what with separate culture of every country? Culture is our tradition and evidently we couldn’t forgot abort it. I think that the best solution is make polish sites with English equivalent, this solution can help everyone to learn English faster and easier.