15.Wyjaśniłem im ze Tomasz nigdy wcześniej nie miał do czynienia z wielbłądem.
-I have told him that Tom never after haven’t dealt with camel
16.Kiedy Jurek dołączył do naszej firmy rok temu, miał już pięć lat doświadczenia w pracy w przemyśle naftowym.
-When Jorge has added in our company one year ago, he have had five years experiment in work in industry paraffin
17.Kiedy przybyłem na miejsce zbrodni ciała ofiar zostały zabrane już do kostnicy.
- When I have been arriving space felony the bodys gift to run in mortuary.
18.Kiedy dowiedziałem się ze spotykali się od ponad roku, postanowiłem wnieść sprawę o rozwód
-When I have known that their meet since over year I make one’s mind bring a case in count about divorced
19.Egzamin okazał się o wiele trudniejszy niż się spodziewaliśmy.
- Exam has impresived by far difficult that we expect
20.Miałem nadzieje że wyjadę dzisiaj rano ale zepsuł mi się samochód i musiałem odłożyć podróż do przyszłego tygodnia.
-I have hoped that I drive off today morning but my car was beak down and I mused reschedule travel to next week.
21.To był drugi raz jak mnie obserwowano w tamtym roku.
-It seconded once what me watched the last week
22.Byłem w wodzie od ponad pięciu godzin kiedy zobaczyłem pierwszą górę lodowa.
-I have been in watering since over five hour when I was seeing first ice mountain
23.Mieszkałem wśród tubylców od dziesięciu lat, kiedy wreszcie zrozumialem znaczenie tego rytuału.
-I have lived to mingle national since ten years when I finnaly understood sense this ritual
24.Kiedy zobaczyłem ich opaleniznę było dla mnie jasne że są tutaj od kilku tygodni.
-When I have been seeing their suntan that was for me touch and go that there are in this place since few week
25.Prezydent miał uczestniczyć w ceremoni otwarcia nowego lotniska ale w ostatniej chwili zdecydował się odwołać swój udział.
-President has attend in ceremony open new airport but in the last time he make decision cancel his share