czy ktoś mógłby zerknąć na to????????

Temat przeniesiony do archwium.
„You’re not nervous, are you? We’ve been waiting to try his for a long time” said Michael. Jane said” I was thrill and anxious”.
The Millers wanted to ride their canoe down Glacier Canyou so they weren’t going to miss this occasion.
The ride began smoothly but later waves became rough. A large wave crashed onto the side of the canoe so strongly that it capsize. Michael and Jane fell into the water.
Michael squall for Jane because he couldn’t see her. Then he looked down the river. Not far away there was a waterfall. Michael though “We’re doomed!!!”. He heard a voice whose belong to Jane. She had been able to swim to shore. Jane had thrown out a long branch and called out” Michael grab it”. Reaching out for the branch, he held on.( chodziło mi o wyraz dosięgąwszy) . He hope his wife was muscular enough to pull him out. After Michael reached dry land he was shocked so he couldn’t speak. They were lying side by side. He was thinking about his wife’s whose courage and quick-thinking had saved him.
oj, nie ladnie tak stawiac ten sam teks podwojnie
tamten teks jest o wiele lepszy, stylistycznie bardzo dobrze napisany, dobre slownictwo i oddaje napiecie sytuacji; no i masz tylko kilka malutkich poprawek
ten teks jest bardziej 'fancy' i nie pasuje do grozy, ktora udalo ci sie stworzyc poprzednio
poniewaz ten teks mi sie nie podoba, to nie poprawiam :)
Smerf-
Tutaj tego nie robimy - nie wklejamy 3 razy prawie tego samemgo tekstu, tylko dlatego, ze ty myslisz, ze teraz to lepiej napisales.
Dla mnie to tylko utrata czasu - nie mam zamiaru co chwileczke poprawiac to samo. A nick bede pamietala.
tak tylko to był tekst do poprawy w sensie dostałam taki na kursie i za bardzo nie wiedziałam jak się do tego zabrać. wiem że został powtórzony trzy razy ale prosiłam administratora o usunięcie jednego. Dzięx terri za poprawę pierwszego ale liczyłam na to że ktoś mi pomoże z tym moim przekształceniem.
nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym przksztalcaniem i na czym ma to polegac, poza tym trzeba mowic o co chodzi bo nikt nie bedzie sie domyslal co masz na mysli
Temat przeniesiony do archwium.