Czesc.
Musze zrobic takie sprawozdanie. (Z klasa zwiedzilismy taki "pociag do historii" pociag w ktorym byly rozne wiadomosci o II woinie swiatowej.) prosze o pomoc
The train very me pleased. It was possible to inform about a 2 world war.
It was possible to read real histories of people experience which this nightmare.
I was aghast of interrogation romms.
Musical cushion was sad. The films show pain and Suffering prisons. It everything give me A lot reflection.
All the trailer had something intresting.
I think one play with bags was silly. Generally whole train was very interesting.
I hope that this train back.
A to jest po polsku cos podobnego na czym sie opieralem.
Caly pociag bardzo mi sie podobal. Duzo mozna bylo dowiedzies sie na temat 2 wojny swiatowej. Mozna bylo poczytac realne historie ludzi którzy doswiadczyli tego koszmaru. Przerazil mnie szczegolnie pokój przesłuchań. Podklad muzyczny nadawal smutnego klimatu. Mozna bylo obejrzeć kilka filmow pokazujacych okrutne znecanie sie nad wiezniami. W każdym wagonie mozna bylo znalesc cos ciekawego. Uważam jednak ze jedna gra z workami(taka stojaca gra z ekrane dotykowym :) ) byla nie na miejscu. Ogółnie bardzo mi sie podobalo. Mam nadzieje ze pociag ten jeszcez kiedys odwiedzi nasze maisto.
z góry dzieki wielkie