List motywacyjny

Temat przeniesiony do archwium.
Prosiłabym o przetłumaczenie z polskiego na język angielski listu motywacyjnego do firmy która nie ogłaszała naboru. Tekst poniżej. Z góry dziękuję za pomoc!! :)

Szanowni Państwo,

Prestiż jakim cieszy się Państwa firma, skłonił mnie od przesłania moich dokumentów aplikacyjnych. W związku z kierunkiem studiów oraz preferencjami zawodowymi chciałbym podjąć pracę na stanowisku Asystentka w dziale Logistyki/Pracownika administracyjnego.

Za moją osobą przemawia zarówno wykształcenie wyższe, jak również dobra znajomość języka angielskiego potwierdzona certyfikatem FCE (poziom biegłości B2). Znam również język niemiecki i rosyjski na poziomie średnio zaawansowanym w mowie i piśmie (nadal w trakcie nauki). Doskonale sobie radzę z obsługą komputera, szczególnie dobrze znam MS Office, w tym program Word i Excel.
Obecnie pracuje w biurze jako Kierownik Ośrodka Szkolenia Kierowców. W styczniu zakończyłam roczny staż urzędniczy w Starostwie Powiatowym, jednakże szukam możliwości zdobycia doświadczenia w branży pokrewnej z moim wykształceniem, gdyż ukończyłam studia o kierunku Logistyka i Handel Międzynarodowy na Uniwersytecie Ekonomicznym.
Jestem osobą zdyscyplinowaną, umiejącą dobrze gospodarować czasem. Cechuje mnie zaangażowanie w wykonywanie powierzonych mi obowiązków. Umiem pracować zarówno samodzielnie jak również współpracować z zespołem. Jestem punktualna, dyspozycyjna, dokładna
i zmotywowana do zdobywania nowej wiedzy.
Pomimo, iż pracowałam w innej branży, chciałabym mieć możliwość zdobycia doświadczenia
w dziale produkcji i logistyki. Jest to obszar mojego zainteresowania oraz branża w której chciałabym pracować.
Liczę, iż moja aplikacja Państwa zainteresowała na tyle, byśmy mogli się spotkać na rozmowie kwalifikacyjnej. Z przyjemnością dopełnię prezentacji własnej osoby.

Jeszcze raz z góry dziękuję za pomoc. :)

>>jak również dobra znajomość języka angielskiego potwierdzona certyfikatem FCE (poziom biegłości B2)<<

1. właściwie to wystarczy za komentarz.
2. skoro masz dzięki temu podaniu zarabiać pieniądze w nowej pracy, dlaczego chcesz, żeby ktoś to przetłumaczył za darmo?
To niekoniecznie musi być zgodne z prawdą. Tekst to tekst. Nikt się tu nie zastanawia czy to jest tekst zadania domowego do szkoły czy nie. :)
Cytat: joppi
To niekoniecznie musi być zgodne z prawdą. Tekst to tekst. Nikt się tu nie zastanawia czy to jest tekst zadania domowego do szkoły czy nie. :)

Tekst to tekst, więc przysiądź nad nim i sam przetłumacz, w końcu to tylko tekst.
Cytat: joppi
Nikt się tu nie zastanawia czy to jest tekst zadania domowego do szkoły czy nie. :)

tylko frajerzy odrabiają prace domowe za innych.

« 

Szkoły językowe

»

Studia językowe