Witam. Chciałam prosić o przetłumaczenie tekstu. Jest to osobista myśl kilku zdan , na której mi zalezy. Nie chciałam korzystać z translatora , a niektóre słowa które użyłam są mi całkowicie obce w języku ang. Myślę , że nie napotkam się tutaj na żadną krytykę mojego tekstu.
"Wielkim nietaktem jest interesowanie się i ingerowanie zwłaszcza w „inteligentny sposób” w czyjeś życie, a śledzenie kogokolwiek na profilu , czy też w inny miejscu w niczym wam nie pomoże , więc…….Przestańcie się interesować i krytykować drugiego człowieka w sprawach ,które was ABSOLUTNIE nie dotyczą i nie POWINNY INTERESOWAĆ. Nie oceniaj i nie wyrażaj własnych opinii na temat osób których nie znasz . Nie doradzaj nikomu , gdyż nigdy nie wiadomo jaki scenariusz przygotowało życie dla Ciebie . I najważniejsze...... Nie manipulujcie, nie wtrącajcie się w nieswoje sprawy, nie naprawiajcie komuś życia lub związku jeśli Cię nikt o to nie prosi. Zajmijcie się swoimi sprawami, a jeśli macie za dużo czasu, to napiszcie wiersz albo umyjcie okna."
Dziękuję za pomoc .
P.s. W tym miejscu chciałam równiez raz jeszcze podziękować użytkownikowi "mg" za pomoc w ostatnim czasie :). Wielkie Dzięki :)