Sprawdzenie speecha

Temat przeniesiony do archwium.
I would to tell you something about myself. Everyone have habits. Some habits are good or some are bad. I'm really helpful and caring person so if my friends have problem I try to help them. I always do my homework late night so I don't sleep well and I'm tired. Sometimes I want not do nothing. I'm lazy and sleeping all day.
Good habits make us special person so we should change that what is bad in our behavior.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
potrzebuje jeszcze jednej dobrej cechy, która będe mogła udowodnić. Może miałby ktoś jakis pomysł? :)
I would BRAK SLOWA to tell you something about myself. Everyone have< - ZLA FORMA habits. Some habits are good AND some are bad. I'm PRZEDIMEK really helpful and caring person so if my friends have PRZEDIMEK problem I try to help them. I always do my homework late AT night so I don't sleep well and I'm tired. Sometimes I DON'T want TO do ANYthing. I'm lazy and I sleep all day.
Good habits make us special person so we should change that what is bad in our behavior.
Nie wiem ale ja zawsze piszę 'I'm really PRZEDIMEK helpful and caring person so'
>>>Good habits make us special person so we should change that 'what' (hello, kalka z polskiego, tutaj daj inne slowo) is bad in our behavior.
Cytat: Aaric
Nie wiem ale ja zawsze piszę 'I'm really PRZEDIMEK helpful and caring person so'

ale znaczenie jest troche inne
@zielonosiwy

jakie inne?
bardzo vs naprawdę
nie zauwazylem, że jedna osoba napisala 'a really', a druga 'really a' :-)
I'm a really caring person....wg mnie to jest wlasciwe
I'm really a caring person , bo jaki inny moge byc
Terri
I'm really a CARING person = I'm actually a CARING person
z akcentem na caring
ktos moze tak powiedziec, żeby sprostować błędną opinię na swoj temat, np. People think I'm cold and calculating, but I'm really a caring person

co o tym myslisz? brzmi naturalnie?
>>co o tym myslisz? brzmi naturalnie?
tak, really a 'caring' person - tak, to jest o.,k. w znaczeniu tak jak wyzej.
Ale,
I'm a 'really' caring person, moze znaczyc z naciskiem na 'really'. Gdyby byly poziomy 'caring' to 'really byloby na wysokim poziomie, tak jak 'realy' nice person.
Tutaj tez moze byc ...I'm a really nice person, I'm really a nice person.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia