Prośba o sprawdzenie.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
napisałem właśnie swoją biografie (o ile tak to można nazwać) i chciałem się spytać czy nie ma w niej jakiś błędów. Całą praca miała byc wykonany w czasie Present Perfect i Past Simple.

My name is Jacek. I was born on the seventh of July in 1993 in Wrocław. I have lived in Wrocław since 1993. Grandfathers and grandmothers were helping my parents in custody. When I was eleven moths, I have begun walk. When I was three years, I started nursery school. After four years I started primary school. I met there Tadeusz. When I was eleven years, I walked on school choir. I learnt in elementary school six years and I broken my left arm when I finished school. Vacations with gypsum on hand were for me very hard. I have started grammar school on the first of September in 2006. Here, I have met new friends, who I like very much. I have been glad because I have near to school.

Proszę o sprawdzenie czy w pracy nie ma jakiś błędów, ale jak znam swój poziom to na pewno są :)
I was born on the 'seventh' (mozna 7th) of July...
Grandfathers and grandmothers were helping my parents 'in custody' (kogo, czego? nie piszesz)
When I was eleven 'moths' (zobacz co to znaczy w slowniku, chyba masz na mysli MONTHS), OLD, I 'have begun' (nie lepiej BEGAN TO) walk.
When I was 3 years OLD, I started nursery school.
I met there Tadeusz (Nie, kolejnosc slow - There I met Tadeusz, dlatego, ze chodzi najpierw 'gdzie' a wtedy 'kogo').
When I was eleven years OLD (cos zapominasz o tym 'old'), I 'walked' (jak to? - slowo 'walk' znaczy chodzic po polsku, ale po ang tylko odnosi sie do czynu porusz\ania sie, ty tego nie masz na mysli-lepiej 'attend') 'on' (Nie on, ale moze THE) school choir. I 'learnt' (nie, to niezgrabne slowo, lepiej I 'attended' elementary school FOR 6 years and (tutaj mozesz 'unfortunately')I 'broken' (nie, broke, czyn nie jest ciagly) my left arm when I finished school. Vacations with 'gypsum' (jakie to sloeo - moze lepiej 'plaster cast') on MY hand were 'for me very hard' (bery hard for me - zacznij myslec po ang - a nie slowo w slowo z jez. pol)
I 'have' (niepotrz) started grammar school on the 1st of September in 2006. Here, I have met new friends, whoM I like very much. I 'have been' (wystarczy 'was') glad because I 'have' (nie, to jest polskie pojecie 'mam' - tutaj potrzeba 'live' (mieszkam)) near THE school.
dzieki wielkie, mój poziom angielskiego nie jest zbyt wysoki jak widać...
mam jeszcze tylko jedno pytanie odnosnie tego zdania ''Grandfathers and grandmothers were helping my parents in custody'' nie wiem co tu dopisac, bo mi chodziło oto że dziadkowie i babcie pomagali moim rodzicom w opiece nade mną. Ale nie wiem jak to napisać...
Przypuszczalam, ze o to ci chodzilo - najlepiej to tak:
My grandparents helped my Mum and Dad to look after me, albo
My grandparents helped my parents to look after me.
wielkie dzięki

« 

Szkoły językowe