Krótki tekst

Temat przeniesiony do archwium.
Mongolia is being a part of Central Asia and have only 3 milions people. Mongolia is democratic country since peaceful democratic revolution in 1990. This country is high, cold, and windy. Most of the country is hot in the summer and extremely cold in the winter, in January averages dropping as low as -30ºC. Peoples in Mongolia lives in special tent - yurt. People mostly {hodują zwierzęta i uprawiają ziemię}. One of the main problem in Mongolia is water, {która w wielu miejscach jest trudno dostępna}. Main One way to reach to most of village is camel.

Z góry dziękuję ze przetłumaczenie i sprawdzenie.
ja sprawdze -
Mongolia is 'being' (co to tutaj robi? a part of Central Asia and haS (dlatego, ze czasownik 'is' to 3os l. poj) only 3 milLion people. Mongolia is A democratic country since peaceful 'democratic' (tego slowo juz niepotrz) revolution in 1990. 'This country is high, cold, and windy' (nie, tutaj mowisz o . Most of the country is hot in the summer and extremely cold in the winter. IN January THE 'averages' (nie, a co dropping - moze 'temperature') 'dropping' (nie, 'drops') as low as -30ºC. Peoples in Mongolia 'lives' (nie, lives to 3os l. poj, a tutaj masz people - l. mnoga - live) in special tentS (w chyba wiecej jak jednym) - yurt. People mostly {hodują zwierzęta i
uprawiają ziemię}. One of the main problemS in Mongolia is water,
{która w wielu miejscach jest trudno dostępna}. THE Main way to reach
THE village is BY camel.
>
Wielkie dzięki :) Jeszcze tylko bym prosił o przetłumaczenie wyrazów w nawiasach {}.
teri, Mongolia has been democratic... since...(,usi być tu present perfect bo po pierwsze mamy since a po drugie jest sytuacja, która zaczela sie w orzeszlosci i trwa niezmiennie do teraz); co do slow w nawiasie to:
raise animals and cultivate soil
which is not easily accessible in many parts of the country
Ok, dzięki wielkie :)
tak, ale ja poprawialam to co bylo - oczywiscie M. 'has been' jest lepiej - mnie wiecej chodzilo o to 'being'
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia