Króciutkie tłumaczenie .......

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy mógłby mi ktoś pomóc?? Przetłumaczyć taki którki tekst dosłownie 3 zdanka ...są mi one bardzo potrzebne ..
Mógłbyś nauczyć się na nim podstawowych elementów jazdy na motocyklu. A gdy już byś opanował te zasady, mógłbyś zapisać się na kurs motocyklowy dzięki któremu bez problemów zdał byś prawo jazdy. Wtedy czekają na ciebie już dużo silniejsze pojazdy i więcej satysfakcji z jazdy.
You could learn at it basic elements of riding a motorbike. And when you mastered these rules, you could subscribe for a driving licence course, thanks to which you would pass the driving licence exam without any problems. Then, much stronger machines and more joy from the ride awaits for you.
Chociaż nie wiem dlaczego najpierw jest użyty tryb przypuszczający a potem oznajmujący, te trzy zdanka właśnie tak by wyglądały.
Mam nadzieję,że się przyda.
Pozdrawiam
With this motorbike you could learn the basic rules how to ride on it.Once you control it you could entrol in the motorbike course.It might cause you'll be able to pass an exam without a problem.Afterwards more powerful vehicles would wait for you which could get you more satisfaction.
Dzięki bardzo z pewnością się przyda .........

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia