jak zapytać o rozstrzygnięcie interview?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Mam prośbę jeśli chodzi o sprawdzenie tłumaczenia. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i nie bardzo wiem jakich słów użyć. Dogadać się dogadałam ale szczerze powiedziawszy z gramatyką jest u mnie kiepsko a nie chciałabym dać plamy i od razu przyznaję że w poniższym tłumaczeniu wspomagałam się elektronicznym tłumaczem.

W dniu 21.02 miałam rozmowę kwalifikacyjną. Czy mogę prosić o informację, czy rekrutacja została zakończona i brak odpowiedzi z Państwa strony jest jednoznaczny z odrzuceniem mojej kandydatury, czy też niedokonaliście Państwo ostatecznego wyboru wśród kandydatów.

I had qualifying conversation (interview) in day 22.02. can I ask you about information, or recruitment has been ended and lack of answer is with my rejection of candidacy from state -member one-valued (unequivocal), as well as you unhave performed state of ultimate choice (election) among candidates.
Jest przyjete, ze pracodawca kontaktuje wybrane osoby - chociaz, mozna sie zapytac, ale to dopiero po dluzszym czasie, dlaczego wlasnie nie bylo sie wybranym na dane stanowisko.
I had AN interview ON THE 22.02.07. COULD I possibly ask you whether the recruitment has ALREADY ended FOR THIS POSITION and WHETHER lack of CONTACT FROM YOU SIGNALS my rejection of THE candidacy.
'from state -member one-valued (unequivocal), as well as you unhave performed state of ultimate choice (election) among candidates' - co do tego, to mam trudnosci ze zrozumieniem o co chodzi.
Dzięki za ekspresową odpowiedź. Co do zdania na temat którego nie masz pojęcia to przepraszam, ale wspomniałam że to z translatora. jeszcze raz dziękuję.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie