Prosze przetłumaczcie mi Zespół Szkół nr 2 w Tychach -
Technik Handlowiec -
Akademia Wychowania Fizycznego -
WOPR -
Ośrodek wczsowy -
I'm interested in pracą in Great Britain na stanowisku Ratownika Wodnego. Ofertę pracy przeczytałem na uczelni oraz na stronie internetowej Śląskiego WOPR-u in April 2007r.
To apply for this job skłoniła mnie renoma na rynku oraz zainteresowania w dziedzinie ratownictwa and swimming. My aim is to is job w okresie wakacyjnym (czyli July, August, September and also będzie konieczność nawet in October 2007r.), która pozwoliłaby mi rozwijać i wykorzystywać nabytą knowledge and skills. I think I could apply for this position ze względu in my experience – I'm working in Poland and abroad (Croatia). Spełniam, więc zawarte w ogłoszeniu warunki. I', flexible, I can working w zespole, łatwo nawiązuje contacts, mam zdolności i warunki fizyczne do pracy w tym zawodzie. I'm accurate and responsible. W wypełnieniu powierzonych mi prac z cała pewnością pomocna będzie dobra znajomość języka angielskiego. Chciałbym aby praca rozwinęła moją osobę zawodowo oraz życiowo, jak i przyniosła korzyści pracodawcy.
Jeśli moja oferta okaże się dla Pana interesująca, jestem gotowy przybyć na spotkanie i zaprezentować swoją osobę podczas rozmowy kwalifikacyjnej, która według ogłoszenia ma odbyć się 14, 15 maja 2007r.