prosze pomóżcie

Temat przeniesiony do archwium.
Hejka jestem totalnym "głąbkiem" z angielskiego, bo niestety jeszcze się nie nauczyłam - no może kilka podstawowych słów, a chciaąłbym coś napisac do pewnego poznanego na wczasach kolegi. czy pomożecie przetłumaczyć, będę ogromnie wdzięczna:

Hej przesyłam Ci zdjęcie, które zrobiłam Tobie ostatniego dnia jak byłam na wczasach. Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętasz, bo zamieniliśmy kilka słów. Robiłeś nam zdjęcie na kolacji w restauracji włoskiej i byłam z takim małym chłopczykiem. Szczerze to nie mogę zapomnieć Twojego spojrzenia ostatniego wieczoru:) Przesyłam Ci moje zdjęcie aby siebie przypomnieć. Jeżeli masz ochotę to napisz do mnie. Mój adres e-mail to:

PS. Wczasy w waszym hotelu były najwspanialsze, chyba za rok znowu przyjadę
Hey!
I'm sending you a photo of you I took on the last day of my hollyday. I hope you still remember me, we've taalked some. You took a picture of me in an italian restaurant. I was there with a little boy. To be frank I cannot forget your gaze the last night. I am sending you also a pic of me so you could bring me back to you :)
Send me a message If you'd like to, my addres is:

P.S.
Hollidas in your hotelwere the bes I ever had, I'm hoping that I will come back next year
Poprawiłem kilka błędów"

Hey!
I'm sending you a photo of you I took the last day of my holiday. I hope you still remember me, we had a nice chat then. You took a picture of me in an italian restaurant. I was there with a little boy. To be frank I cannot forget your gaze the last night. I am sending you also a pic of me so it could bring me back to you :)
Send me a message If you'd like to. My address is:

P.S.
Holidays in your hotel were the best I've ever had. I'm hoping that I'll go back next year.
mało być ...chat.Bez 'then'

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa