list do aktora

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
mam ogromną prosbę. Czy mogłby ktoś mi pomóc napisać list po angielsku do aktora (np.Johnny'ego Deppa)? Mam go zamiar wylać i nie chce jakiś głupot ponapisywać. Dlatego prosze specjalistów. W liście proszę , aby było ujete filmy, w których grał/gra oraz prośba o jakiś gadżet (np.filmowy)i autograf.
Bylabym ogromnie wdzieczna , gdyby ktoś zechciał pomóc mi.Z góry wielkie dzieki.
A na forum sami jasnowidze siedza i dokladnie wiedza co Ty chcesz w tym liscie napisac. LOL

Napisz sama jak potrafisz i wklej tu do sprawdzenia, a nie idz na latwizne.
przypomina mi sie, ze takich listow juz tutaj bylo mnostwo - czy to nie przypadkiem zadanie domowe?
Taaak napewno dziewczynie zadanie domowe w akacje dali :P A temat był "Wyłudź autograf od kogos sławnego".Widze, że niektórzy tu juz jakąś paranoje maja na tym punkcie. Ale faktycznei powinna przynjamniej po polsku napisać, jeśli nic po angielsku nie umie, albo najlepiej sama spróbować a potem dac do poprawy...
* w waKACJE
Poza tym taki list to chyba dosc osobista sprawa. Do Johnny'ego Deppa na pewno pisalabym od siebie i nie wysylalabym gotowca. Oj nie.... ;-))
Już ktos mi pomógł sprawdzic list. Dzięki za pomoc .....:P
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa