Proszę i pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
mam wielką prośbę o przetłumaczenie mi obrazka...mam ułozony tekst po polsku,prosiłabym o przetłumaczenie go na język angielskie...Dzieki

"Na obrazku widzę dwóch mężczyzn, którzy uśmiechają sie do zdjęcia. Oni są przytuleni do siebie, chyba są przyjaciółmi. Jeden z nich ma granatową bluzkę z adidasa, czapkę z daszkiem i okulary. On ma ciemne włosy i piękny usmiech. Drugi zaś ma ubraną białą bluzkę z adidasa, ma on ciemne włosy.
Myśle, że są oni na wycieczce w Egipcie, dlatego też za nimi stoju wiele kapitanów egipskich. W tle znajduje się wielka piramida Egipska.
Wydaje mi się, że sa to piłkarze, którzy będą walczyć o pierwsze miejsce w piłce noznej. Myslę tak,bo są oni obserwowani i pozują do zdjęcia turystą. They looks happy. Z lewej strony trener piłkarzy rozmawia przez telefon. W Egipcie jest ciepło i świeci słońce, dlatego jeden z mężczyzn ma okulary. Gdybym tam była napewno wzięłabym autograf o tych słynnych piłkarzy."
Na obrazku widzę dwóch mężczyzn, którzy uśmiechają sie do zdjęcia. Oni są przytuleni do siebie, chyba są przyjaciółmi. Jeden z nich ma granatową bluzkę z adidasa, czapkę z daszkiem i okulary. On ma ciemne włosy i piękny usmiech.

In the small painting I see toomens who laughing to take down. They are near here lazy to self, wobbly are friends. Ones of them have a bluse grenade seropositive, roofy cap and Lara's eye. He has moth hair and beauty laugh.
A dlaczego sobie utrudniasz zadanie i piszesz najpierw po polsku? Skoro sobie nie potrafisz tego przetlumaczyc, to znaczy, ze napisalas to po polsku na zbyt wysokim poziomie.

Pisz od razu po angielsku.

Nie tlumacz tego, tylko napisz po angielsku i wklej do sprawdzenia. Nie szukaj naiwnych do odrobienia twojego zadania.
Lol

bo ona nprawde to powie na tej swojej lekcji

Już widze mine nauczyciela/nauczycielki

mg jestes wielki/wielka
Ja Was nie rozumiem ( Was, znaczy wszystkich odpowiadających w tym wątku a także marioooooooooo, który dzielnie się udzielił w wątku "Pomoc w napisaniu SPECHA" ). Swoim postępowaniem wystraszycie wszystkich użytkowników tego forum ( no może nie wszystkich, ale tych najbardziej potrzebujących, co to nie znają angielskiego, ale w zamian za pomoc mogąo dpłacić w niemieckim).
Przykro mi, że nas nie rozumiesz, ale ja wychodzę z założenia, że takie posty jak ten tu są czystym lenistwem. Ona nawet nie próbowała nic zrobić sama! Co innego, jakby napisała jakiś tekst z masą błędów i wkeiła go tu do sprawdzenia, wtedy zaręczam, że wszyscy by jej pomogli. No ale to jest po prostu nie fair. I wobec jej kolegów i koleżanek z klasy i wobec niej samej. Niech się dziewczynka nauczy, że zawsze trzeba dać coś od siebie a nie tylko liczyć na innych, którzy odbębnią za nią całą pracę.
A poza tym znajomość języka jej się przyda. NIe uważasz? A nie nauczy się go jak cały czas za nią ktoś będzie odrabiał lekcje.
Takie jest przynjamniej moje zdanie.
stokrotka-
post na ktory odpowiedzialas, byl napisany 'z ironia'.
Przeciez, kazdy (nawet najglupszy czlowiek) wie, ze lepiej sie samemu cos nauczyc, bo tylko przez taka 'starodawna' metode bedzie sie cos umiec.
To, ze ktos inny odrobi za mnie wszystkie domowe zadania i ja bede dostawala same '5' w klasie, nic nie bedzie znaczylo - bo i tak (za przeproszeniem) g.... sama bede umiala.
>post na ktory odpowiedzialas, byl napisany 'z ironia'.

Masz rację Terri. Powiem więcej, mnie się to nawet bardzo podoba. Ideałem byłoby, by pomagający tu zawsze tak reagowali. Myślę, że po jakimś czasie zmalałaby drastycznie liczba próśb typu: "Proszę mi napisać wypracowanie na temat...". Obawiam się jednak, że takiego zdyscyplinowania nie będzie i zawsze się znajdzie ktoś "uczynny" i odrobi za kogoś tę pracę domową, i że zrobi się coś takiego co obserwować można było pod koniec zeszłego roku szkolnego, może próśb o odrobienie pracy domowej i perełki ( bardzo nieliczne) w postaci pytań gramatycznych.
Errata:

Jest - "może"
Powinno być - "morze"
Temat przeniesiony do archwium.