Prosze o Przetłumaczenie potrzebne na Dzisiaj...

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam problem;/ nieznam prawie wcale angielskiego a kazali nam do szkoły ułożyc wypowiedz ustna oto tekst zadania:
,,W czasie autokarowej wycieczki z polski do w. Brytanii byłaś świadkiem nieprzyjemego zdarzenia z udziałem jednego z podróżnych. Opowiedz o tym czekającemu na ciebie w Londynie Koledze,,

i o to to co napisałam po polsku i o co prosze abyście mi przetłumaczyli bardzo prosze.....

Czy wiesz co mi sie przydarzyło??
To wszystko zaczeło sie gdy wyjechaliśmy z Miasta. Na początku było spokojnie i nawet fajnie bo spotkałam moja koleżanke z podstawówki. Rozmawiałyśmy chwile wymieniłyśmy sie numerami telefonów pokazywałam jej moje nowe kosmetyki jakie kupiłam specjalnie na ten wyjazd, ale po jakiejs chwili usnełam. Obudziłam sie gdy autobus ruszył z postoju i zrobił sie jakis dziwny szum. Okazało sie ze 4 pasażerów autobusu zostało okradzionych od razu chwyciłam za Torebke i okazało sie ze mój portfel też zginął. Ale też i nie było mojej koleżanki. Kierowca od razu zorientował sie że to Ona nas Okradła i zwyczajnie na postoju uciekła. Byłam przerażona. Ale kierowca zadzwonił na policje i ona szybko ją złapała i nasze rzeczy zostały nam oddane. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło no tylko tyle że nasz autobus bedzie opózniony i bedziesz troche dłużej musiał czekać na mój przyjazd.
Jesli prawie wcale nie znasz angielskiego, to nauczyciel o tym doskonale wie i nigdy nie uwierzy, ze sama to opowiadanie napisalas.

Przetlumacz wiec tak jak potrafisz, a najlepiej pisz od razu po angielsku, i wklej do sprawdzenia.

To co napisalas po polsku jest dla ciebie za trudne skoro nie potrafisz tego powiedziec po angielsku. Wymysl cos latwiejszego.
ale nie mam tego pisac tylko sie nauczyc mówić nie musi byc identycznie jak napisałam tylko aby sie trzymało tresci zadania...........
tak mniej wiecej żebym coś powiedziala chociaz na ten temat
Wykujesz na pamiec? I co ci z tego przyjdzie skoro nic z tego nie bedziesz rozumiec? Jak ci sie nie chce uczyc, to sie po prostu nie ucz i ponies konsekwencje swojego lenistwa. Nie oczekuj, ze ktos za ciebie odrobi zadanie.
TYLKO ZE JA jestem w klasie z rozszerzonym niemieckim a ze angielskiego kaza nam sie uczyc to nie ze chce sie go uczyc tylko musze.....
ciekawa jestem jak na nauka Ci pojdzie, jak juz nie chcesz sie uczyc. Zrezygnuj z klasy - idz na cos innego.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe