pilne proszę o przetłumaczenie;))

Temat przeniesiony do archwium.
bardzo proszę o pomoc potrzebuję przetłumaczenia tego oto tekstu; (Chodzę do 2 klasy technikum hotelarstwa. Bardzo lubię taniec oraz swoich przyjaciół,dlatego też większość swojego czasu spędzam właśnie z nimi. Szybko nawiązuje nowe znajomości,nie boję się wyzwań zawsze stawiam im czoło, jestem samodzielna. Trudno mnie do czegoś zniechęcić. Mam jedną młodszą siostrę Natalie, ma ona 15 lat.Uczęszcza do 3 klasy gimnazjum. Wraz z siostrą mamy wspólne zainteresowania oraz upodobania. Moja siostra większość czasu spędza z koleżankami. Lubimy spędzać wolny czas chodząc na zakupy.)z góry dziękuje za pomoc;)))pzdr
> z góry dziękuje za pomoc

Jaka pomoc??? Ty nie prosisz o pomoc tylko o odwalenie za ciebie calej roboty. Nie wstyd ci tak sie lenic?
nie dlatego, że jeśli proszę o pomoc językową tłumaczenie! to chyba wyjaśnia o co mi chodzi o przetłumaczenie! a jeśli nie miałaś zamiaru pisać to po co wtrącasz się i zadzierasz nosa!!
Linkus, nie podskakuj tylko bierz sie za pisanie. Chetnie poprawimy, ale najpierw wstaw swoja wersje po angielsku (i nie uzywaj czasem translatora, bo wychodza bzdury).
Takim można tłumaczyć i tłumaczyć a i tak nie dociera...

« 

Pomoc językowa