Dzień mojego taty

Temat przeniesiony do archwium.
Jeszcze raz ,,proszę o pomoc .. Proszę o przetłumaczenie tego tekstu /

Mój tata zaczyna dzień o 5:30.Myje sie ,je śniadanie i wyjeżdża do pracy. Dojazd do pracy zajmuje mu ok. 20 min.Po pracy zazwyczaj jest zmęczony i odpoczywa. Potem je obiad i zajmuje sie pracami domowymi.O godz. 18 siada z rodziną do kolacji. Po kolacji odpoczywa , myje sie i przygotowuje sie do snu. Tak wygląda dzień mojego Taty.

Odrazu z góry dziekuje.. i prosze o pomoc !!!!
My father gets up at 5;30. Washes, has breakfast ang goes to work. It takes him about 20 minutes. After work he is usually tired and takes a rest. Then he has dinner and does housework. At 18 pm he has supper with his family(or with us). After supper (zeby nie powtarzac take a rest mozna wymienic) watches TV, reads books etc. About 10 pm (np.) he prepares himself to bed. This is my father's day.
Enjoy!!!
>At 18 pm

Nie ma takiej godziny ;-)
>It takes him about 20 minutes.

Mi praca zajmuje 12 godzin....;-)
Bardzo dziękuje.... Mam nadzieje że jakoś sie odwdzięczę .Pozdro;p
Pare poprawek:

My father gets up at 5:30 and has a wash. After that he has breakfast and goes to work. It takes him about 20 minutes to get there. After work he is usually tired and takes a rest. Then he has dinner and does some housework. At 6 pm he has supper with his family(or with us). After supper (zeby nie powtarzac take a rest mozna wymienic) he watches TV, reads books etc. About 10 pm (np.) he prepares to go to bed. This is my father's day.
Noooo dzieki!!! Dzięki jestem twoim dłużnikiem ...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia