Proszę o pomoc w przetłumaczeniu,(mam to na jutro)

Temat przeniesiony do archwium.
Mam wielką prośbę. Czy moze mi ktos pomóc w napisaniu kilku zdan?? Chodzi mi o przetłumaczenie:
Interesuje sie muzyką, jestem absolwentką szkoły muzycznej, gram na flecie i fortepianie, uwielbiam śpiewać, w domu sobie nuce pod nosem jakies piosenki, śpiewam i gram w oazie(takie coś w koscielexD) lubię też tanczyć, zawsze chciałam chodzic do szkoły tańca ale niestety nie miałam nigdy czasu. Należę też do Amnesty International, jestem już w AI ponad 4 lata, jest to organizacja zajmujacza sie obroną praw człowieka na całym świecie, bardzo się tym interesuję, chodzę na spotkania tutaj w szkole, jezdze na różne happeningi, piszę listy w obronie ludzie więzionych, ostatnio napisałam ponad 30 listów. Z góry bardzo dziękuje
Music is my real interest. I'm a music school graduate. I play flute and the piano. I also love singing, when I'm at home I always hum some tunes of my favourite songs. Besides that, I sing and dance in a church organization (nie wiem jak nazwać oazę). Dancing is one of my hobbies. I regret that I didn't go to the dance school, but unfortunately I never had enough time for that. Moreover, it's been four years now since I joined the Amnesty International. This international organization deals with protection of human rights. This issue is very important for me and I'm really interested in it. I attend meetings, which are organized in my school and I often go to various happenings. What is more, I write letters in advocacy of prisoners. Recently I wrote almost thirty letters.

Z góry bardzo dziękuje ...ale za co....w ogóle jaki jest cel Twojej wypowiedzi?

Thank you very much in advance ....
beside that... bez s :P
>beside that... bez s :P

to wyzej oznacza 'obok tego'; a przeciez ma byc 'poza tym' - czyli besides (that) :)
no przecież....oj późno jest...ale dzięki za poprawę
wielkie dzieki:D A to "z góry dziękuję" to mialo być do was:D Mof]głem zrobić jakis akapit:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie