Dostalam z angielskiego zadanie dokonczyc historyjke po angielsku najpierw ja napisalam po polsku a nastepnie staralam sie ja przetlumaczyc na angielski niestety moje starania poszly na marne bo dostalam 1 ;( bardzo prosze was o pomoc
Oto tekst do przetlmaczenia:
Morderca wyszedł z auta. Był to starszy człowiek ubrany w jeansy i zielona kurtkę. Martin bał się że może on wykorzystać jego nieuwagę i coś złego zrobić mu i Vanessie, dlatego też kazał dziewczynie zadzwonić na policje by jak najszybciej do nich przyjechali i pojmali złego przestępcę. Niestety Vanessa nie mogła dodzwonić się do komendy z powodu braku zasięgu. Martin postanowił związać mordercę i zawieść go tam osobiście. Jak pomyśleli tak też zrobili. Znaleźli jakiś stary sznurek związali mordercy ręce i wsadzili go do auta. Na komendzie policjant szybko zakuł niebezpiecznego człowieka w kajdanki i zaczął rozmawiać z Vanessa i Martinem o tym co się wydarzyło. Po szczegółowym opisie zdarzenia dziewczyna i jej przyjaciel pojechali do domu a następnego dnia w gazecie przeczytali artykuł na temat tego mordercy i ich wczorajszej przygodzie.
Wiem ze jest tego duzo ale jest mi to strasznie potrzebne bardzo was prosze pomozcie mi !! :(