Sprawdzenie, pomoc w tłumaczeniu zdań

Temat przeniesiony do archwium.
Mam przetłumaczyc zdania na angielski, używając słów podanych w nawiasie. Pod Zdaniem w j. ang. napisze swoja propozycje, proszę o sprawdzenie :)
1. Ile posłów głosowało za przyjęciem wniosku?(motion)
- How many afterword vote for a motion?
2. Tony Blair ponownie został wybrany premierem Zjednoczonego Królestwa (elected)
- Tony Blair was elected premier Uk again
3. Lokale wyborcze zostały otwarte dla wynorców o 6 rano. (polling stations)
- Polling stations have been opened for voters at 6 morning.
4. Prezydent Polski weźmie udział w corocznym szczycie ekonomicznym w Davos. (summit)
- President of Poland will take part in yearly summit in Davos.
5. Rząd został obalony w czasie krwawego powstania. (uprising).
The government was knock down during the bloody uprising.
6. Większosc obywateli nie popiera polityki nowego premiare. (citizens)
- Most of citizens don't support new Premier's politics.
1. How many /afterword vote for a motion?/
2. Tony Blair was elected premier Uk again.
3. Polling stations have been opened for voters at /6 morning/.
4. President of Poland will take part in /yearly/ summit in Davos.
5. The government was /knock down/ during the bloody uprising.
6. Most /of/ citizens don't support new Premier's politics.
/***/ -błędy /schowaj translator i zwroc sie do slownikow (podrecznikow)
2 minuty temu, ja ten sam tekst sprawdzilam. Naprawde mnie wkurzaja nastoletnie osoby, ktore NIGDY nie mysla, ze inni ludzie poswiecaja swoj czas zeby im cos poprawic, a TE jak jakies 'fishwives' co chwileczke wklejaja to samo, myslac, ze ktos sie zlituje i to zrobi za nich. A tu babka....
Po pierwsze nie zrobiłam tego celowo, bo tamten obraz po kliknieciu wyslij zniknął i pojawiło sie ze nie mozna wyswietlic strony. Pisałam wiekszosc od nowa. Po drugie gdybym chciała zeby ktos za mnie to zrobił napewno nie próbowałabym układac tych zdan. Za poswiecony czas dziekuje, ale nie trzeba tego wypominac i sie bulwersowac. A jeśli moja osoba tak strasznie denerwuje to proponuje nie wchodzic na posty pisane z mojego nicka.
P.S. Skrót piszemy przez "ó", co mozemy zauwazyc we wczesniejszej wiadomosci, równiez pisany z wielką łaska na forum do mnie ;)
Pozdrawiam.
Aska
Pamietaj moje kochanie dziecko, ze jez. polski jest moim drugim jezykiem i niw badz na tyle bezczelna wypominac mi moje bledy - bo sama nie jestes az tak dobra w twoim drugim jezyku.
Jesli mając 29 lat ktos dalej jest dla Ciebie dzieckiem to zostawie to bez słów , dopiero ucze sie jezyka angielskiego, a jezyk polski poznajemy chyba od urodzenia, wiec takie byki jednak rażą :) No ale cóż, nie mam zamiaru prowadzic tej konwersacji z kims takim jak ty, a ty przeciez z "dzieciakami" nie gadasz...
Mogłas nie pomagac skoro jest to dla Ciebie tak wielkim problemem.
Mam prośbę przetłumaczy mi to ktoś??

Springtime is the land awakening. The March winds are the morning yawn.
~Lewis Grizzard

Spring is nature's way of saying, "Let's party!" ~Robin Williams

The day the Lord created hope was probably the same day he created Spring ~Bern Williams

I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden. ~Ruth Stout

No matter how long the winter, spring is sure to follow.~Proverb

Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush.~Doug Larson

If we had no winter, the spring would not be so pleasant; if we did not sometimes taste of adversity, prosperity would not be so welcome. ~Anne Bradstreet

Spring shows what God can do with a drab and dirty world ~Virgil A. Kraft
Temat przeniesiony do archwium.