Gonna & Wanna?

Temat przeniesiony do archwium.
Co znacze te dwa zwroty, częste w filmach, rzadko w literaturze?
going to (w znaczeniu 'zamierzać')
want to
a ja mam pytanie z innej beczki, ale się tu doczepie.

Czy macie problem z wejściem na stronę. ??

Dzisiaj kilka razy wyskoczył mi jakiś błąd.

Po jakimś czasie udało się wejść, ale program uznał, że już poprzednio byłam na stronie i były np tylko 2 nowe posty od ostatniej wizyty (której nie było!).
Wkurza mnie to maksymalnie. Wrrr
tak. Dzisiaj miałem kilka razy takie problemy - raz nie mogłem nawet wysłać odpowiedzi.
właśnie, tak jest od dzisiaj. wcześniej musialam czasami odświeżać stronę, żeby przejść dalej, albo właśnie móc coś wysłać.

zmartwiłam się trochę, bo piszę też na innym forum (całkowicie inna tematka) i tam właśnie takie problemy z wejsciem, zawieszenie strony i jakieś zdanie (nie pamiętam co tam było napisane) to była robota hakerów, forum całkowiecie padło i odbudowanie trwało kilka ładnych dni.

a co ja będę robiła w wolnych chwilach bez tego forum??? :) :) :)
Nasze forum też czasem 'pada' - kiedyś nawet przez kilka dni serwer miał w nazwie 'ang2'. Czyja to robota, to tylko Lukar wie.
Od czasu do czasu mam kłopoty z moim providerem - wtedy nie mozna się połaczyć z czymkolwiek. To dopiero jest denerwujące i może trwać np. dwie godziny.
A czemu Wy nie idziecie jeszcze spac:)))????

pzdr.
aha też miałem/mam problemy - jak stronka się ładuje to widzę część kodu html, jak się któryś raz odświeży to wraca niby do normy.
mam nadzieje że to chwilowe problemy :)
pozdro
chwilowe chwilowe, nie bojcie sie :)
nie mial ang2, co najwyzej bylo kiedys www2.ang.pl, ale to dawno i nieprawda ;)
Ale dwojke poprawnie skojarzylem :-)
Pozdrowienia, Łukasz!
Temat przeniesiony do archwium.