Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, mam prośbę taką abyście mi sprawdzili czy dobrze przetłumaczyłem tekst (najpierw napisałem go po Polsku a później tłumaczyłem)
TEKST POLSKI:
Moje wymarzone miasto było by średniej wielkości. Nazwałbym je Bishop Land. W mieście było by dużo parków w których były by ławeczki i place zabaw dla dzieci. W moim mieście było by także kilka centrów handlowych z których znajdowały by się moje ulubione sklepy. Także w mieście znajdowała by się duża pływalnia. Chciałbym także by w moim wymarzonym mieście było dużo obiektów sportowych na których mogli by się rozwijać sportowcy. W mieście było by wszystko ekologiczne żywność, a także ludzie poruszali by się nowoczesnymi samochodami które były by ekologiczne. Po za miastem było by dużo terenów, gdzie mieszkańcy mogli by spędzać wolny czas. Także na terenach rekreacyjnych były by jeziora z pięknymi plażami. Od czasu do czasu były by organizowane koncerty na których występowały by największe gwiazdy. Także w moim wymarzonym mieście było by kilka kin do których wstęp był by wolny. Każdy mieszkaniec miasta miałby pracę z której byłby zadowolony. W mieście panowały by pewne prawa które każdy mieszkaniec musiał by przestrzegać. W Bishop Land było by bezpiecznie a także panował by wielki spokój a ludzie byli by przyjaźni. Takie miasto jak z mojej wyobraźni powinno istnieć ponieważ było by piękne.
TEKST PO PRZETŁUMACZENIU:
My dream city would be of medium size. I would call them Bishop Land. In the city it would be a lot of parks in which they were to benches and playgrounds for children. In my town it would be several shopping centers which were to be my favorite shops. Also in town was to a large swimming pool. I would also like to dream in my town there was a lot of sports on which they could develop athletes. In the city it would be all organic food, and people moved to the modern cars that would have been organic. After the city would be a lot of areas where residents would be able to hang out. Also in recreational areas were to the lake with beautiful beaches. From time to time would have been organized concerts that have experienced the biggest stars. Also in my dream city would be some kin to whom he was to free admission. Every inhabitant of the city would work with that would be happy. In a city dominated by certain rights that every citizen must be respected. The Bishop Land would be safe and that there was a great peace and the people were to friendship. Such a city like my imagination, there should be because it would be beautiful.