plis sprawdzi to ktoś??
Współczesny człowiek stopniowo traci swoją indywidualność i prywatność dzięki popularności informacji. Jest atakowany przez dzwonek telefonu komórkowego, przysyłane SMS-y, e-maile, mass media itp. Prywatność staje się czymś nieosiągalnym. prywatność dla mnie to wolność myśli, wolność poglądów, wierzeń, prawo do samodzielnego rozwijania własnego światopoglądu. nie cierpię jak ktoś mnie pyta: "o czym myślisz"?. moim zdaniem to naruszenie prywatności. jak będę się chciała podzielić, to się podzielę
W końcu mam swoje tajemnice, o których inni nie muszą wiedzieć.
Program 'Big Brother' to program, gdzie technika zniszczy ludzką prywatność Duża Oglądalność 'BB' świadczy o akceptacji dla takiego modelu świata.
Niektóry uczestnicy idą do tego programu, aby zdobyć popularność i swoje 5 minut.
Niektórym się udaje niektórym nie. Uważam to nie jest najlepszy sposób na zyskanie sobie sławy i ja nigdy bym w takim programie nie wystąpiła.
Modern person gradually loses individuality and privacy thinks due to popularity of information. It is attacked by call of cellular phone, send SMS-y, e-mails, mass media etc. privacy becomes unattainable something. Privacy for me is freedom, freedom of view asks , beliefs, for independent personal deployment of outlook on life right I do not like as an someone ask me: What about are you thinking at the moment?" This infringement of privacy thinks in my opinion. My thinks have - my case. If I want to be divided, I will be divided it secrets have at the end, must not know other about which (who).
Big Brother is a program where technical colleges (technicians; techniques) show acceptance for such model of world blast human privacy big caution ' ' BB. Participants go for this program some in order to popularity conquest < earn > and 5 minutes.
It manages some some not. I think (consider) it not be on earning fairest manner fame and never I would take a stand in such program .
Z góry dzięki:)