Moje hobby to gotowanie.

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę bardzo o przetłumaczenie...
Moim ulubionym zajęciem w wolnym czasie jest gotowanie. Kuchnia to miejsce w którym sie wyciszam i mam czas na bycie sam na sam ze sobbą i swoimi myślami. W pośpiechu dnia codziennego, natłoku pracy gotowanie jest dla mnie jedynym ze sposobów na zrelaksowanie. Gotuję dla rodziny przyjaciół dla osób z którymi uwielbiam spędzać wolny czas. Poprzez gotowanie pokazuję im jak ważni są dla mnie. W moje gotowanie wkładam bardzo dużo serca, bo to jest po prostu moja pasja. Gotowanie daje mi ogromną radość, a jeszcze większą wtedy gdy moje potrawy smakują moim bliskim. W kuchni lubię różnorodność , więc staram się by moje potrawy tez takie były. Natomiast wolę korzystać z przepisów poleconych przez kogoś z rodziny, znajomych z pracy, przyjaciół. Te przepisy nigdy nie zawiodły.

Wyjdź na trochę tej kuchni, przetłumacz sama, wrzuć tu i spokojnie wróć do kucharzenia.
Proszę o sprawdzenie
My favorite activity in my free time is cooking. Kitchen is the place where I can calm myself down and I have time for being alone with my thoughts. In the rush of everyday life, cooking is for me the only way to relax. I cook for my friends, family and people with whom I love to hang out. By cooking I can show them how important they are for me. When I cook I put all my heart in it, because it is simply my passion. Cooking gives me a great pleasure and even more when my dishes are tasty for my loved ones. In the kitchen, I like a variety so that I try to prepare (keep) my meals in this way. However, I like to use recipes recommended by the members of my family, colleagues or friends. These recipes have never failed.
I smell a rat.

« 

Podręczniki językowe

»

Pomoc językowa