Pomożecie? Błędy? Krótki tekst ;D

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |
Prosze wskazać błędy i ew je poprawić dziękuje ;D

Perth is the capital and largest city od the Australian state of Western Australia.To lie at the lake swan.The city had 1 650 000 inhabitants.Perth was orginally founded by Capitan James Starlingin in 1829.The is very hot city.People are quite and nice. Perth there are air port,cultural centre and really high skyscraper.//I chciałabym dać zakończenie typu bardzo podoba mi się to miejsce i w przyszłości chciałabym tam zamieszkać,ale nie wiem jak to napisać pomożecie ? :)) Dziękuje ! :)
Odpowie ktoś? Prosze.
Zaznacz to, co sama napisalas. Widze mnostwo bledow
Cytat: mg
Zaznacz to, co sama napisalas. Widze mnostwo bledow
to moze powiedz jakie bo wymądrzać się też umiem.
Mają tam Swan Lake? Zdaje mi sie że jest tylko rzeka. Dlaczego zdanie o ilości mieszkańców w czasie przeszłym? quite and nice = dość i przyjemni, air port?
+ inne błędy;)
edytowany przez fui_eu: 05 mar 2014
to się obrażaj.
Cytat: fui_eu
Mają tam Swan Lake? Zdaje mi sie że jest tylko rzeka. Dlaczego zdanie o ilości mieszkańców w czasie przeszłym? quite and nice = dość i przyjemni, air port?
+ inne błędy;)
Airport * literówka ;P
Raczej mają,nie musi być 100% dokładnie a pisze że jest taka rzeka w perth.
A to zdanie to ma być : This city has 1 650 000 inhabitants?
A jak będzie z tym ostatnim wiesz może?
to się obrażaj.
Dobra wyjdź z tego posty bo z tego co zauważyłam ogólnie to 90% twoich komentarzy to wyśmiewanie się z ludzi wiec cześć,serio nie chce cie ani twojego "angielskiego" mózgu tutaj pa ;)
*It lies on the River Swan.
*The city has 1 650 000 inhabitants.
*It is a very hot city.
*The people are quiet and nice (jesli chodzilo Ci o to, ze sa cisi i mili; jesli na mysli mialas, ze sa dosc mili to - quite nice).
*Perth has an airport, a large cultural centre and very high skyscrapers.
*I really like this city, I would love to live there in the future.
Cytat: lou_lou
*It lies on the River Swan.
*The city has 1 650 000 inhabitants.
*It is a very hot city.
*The people are quiet and nice (jesli chodzilo Ci o to, ze sa cisi i mili; jesli na mysli mialas, ze sa dosc mili to - quite nice).
*Perth has an airport, a large cultural centre and very high skyscrapers.
*I really like this city, I would love to live there in the future.

dziękuje,bardzo bardzo :)
@lou lou
naprawdę chcesz wspierać leni? Przykre.
lou lou, idź lulu;)
make me
Kasia nawet nie jest pewna czy dobrze się wyraziła w czasie teraźniejszym a ty za nią zadanie odrabiasz. Nie widzisz w tym problemu?
Kasia nawet nie jest pewna czy dobrze się wyraziła w czasie teraźniejszym a ty za nią zadanie odrabiasz. Nie widzisz w tym problemu?

MOŻE DLATEGO ŻE NIE UMIEM ANGIELSKIEGO?!
Uczę się 4+ h Hiszpańskiego codziennie ponieważ tam mieszkam i jeszcze angielski mi dali,serio nie wyrabiam i długo męczyłam się z zrobieniem tego,ale jak nie umiem tych zdań i nie ma ludzi którzy mogli by mi pomóc bo zwyczajnie i najprościej świecie nie mam czasu na korki z anglika? Ja pierdziele ogarnijcie sie jeżeli nie chcecie pomagać to co tu robicie,serio ja was tu nie trzymam,wręcz przeciwnie.
@lou lou

Bardziej przykre jest to że klepiesz 3 po 3 na tej klawiaturce ale dlaczego nie widze postu w którym komuś pomogłeś ?;O
I jeszcze długo nie będziesz umieć, jeżeli inni będą za Ciebie pisać;)
Cytat: KasiaAns
Ja pierdziele ogarnijcie sie jeżeli nie chcecie pomagać to co tu robicie,serio ja was tu nie trzymam,wręcz przeciwnie.

Ty nie chcesz pomocy, tylko żeby inni odrabiali za Ciebie prace domowe.
@lou lou

Bardziej przykre jest to że klepiesz 3 po 3 na tej klawiaturce ale dlaczego nie widze postu w którym komuś pomogłeś ?;O

Sprawdź liczbę postów mg. Nie wspominając o tym do kogo się zwracasz :-).

Niezły bul dupy ;D

Niezły bul dupy ;D

Zwracam się do człowieka(tak?) o nicku mg.
Właśnie popatrz,daj 3 minutki znajde ci 10 postów gdzie obraża ludzi za ich znajomość angielskiego,daj mi 5 minut a znajde moze 3 gdzie im serio pomaga :)
Cytat:
Niezły bul dupy ;D
podciągnij sie z polskiego;)
Cytat:
Niezły bul dupy ;D

ból*
zaspokoiłam cię?
Cytat:
Niezły bul dupy ;D

ból*
zaspokoiłam cię?
no, trochę ;)
Cytat:
Niezły bul dupy ;D

ból*
zaspokoiłam cię?
no, trochę ;)

dobra serio mam ważniejsze rzeczy do robienia.dziękuje za pomoc ;)
Chłopaki (i dziewczyny?) - dzięki, ale nie warto się tak unosić w mojej sprawie. On sobie pójdzie prędzej lub później, a tak to na każdy głos w mojej obronie będzie reagował w typowy dla siebie sposób. Nie warto.
Zgadzam się mg i zwykle nie dołączam się do tego typu komentarzy, ale są pewne granice, które przekroczył pisząc ostatnie zdanie. Jak złą trzeba być osobą by coś takiego napisać? Mnie to przeraża i chociaż od czasu do czasu wszyscy napotykamy na tego typu jednostki, mnie to ciągle boli. Dlatego nie mogłem pozostać obojętny i powstrzymać się z komentarzem.
To jest tzw. mocarz klawiatury, który bardzo dobrze wie, że nikt go nie 'nakryje' i że "takie są prawa netu gdzie każdy pisze co chce"
Więc pisze, co chce. Musi mu być bardzo źle, skoro po 22.00 ma w sobie tyle agresji.
IP adres mozna sprawdzic i dojsc do tego 'mocarza' ale on o tym nie wie. Po prostu nie wie z kim ma do czynienia....James Bond to maly pikus wg naszych mozliwosci.
Myslalam, ze odpuszcze, ale nie....bo jestem kobieta i chce miec ostatnie slowo...

>>>>to jest taki stary pierdzioch (na pewno 60+) ....to nie jest prawda, ma o wiele mniej, i do tego jest przystojnym mezczyzna
>>>>który ma dużo wolnego czasu ...wiem, ze takiego czasu nie ma
>>>>( spędza na tym portalu średnio 15 godzin na dobę) ...a CO? boli Cie, ze sam tego nie robisz, bo twoje zdolnosci sa w innej dziedzinie
>>>>i szczególnie upodobał sobie obrażanie innych czyli tych którzy proszą o jakąś pomoc.....nie, JA jestem w tym mistrzem tego.
>>>>Moja rada: olej dziadka i jego teksty ciepłym moczem. ...Prosze nie dawac nam do zrozumienia swoje perwersyjne seksualne zachowania...sa inne portale, gdzie takie cos bedzie i jest mile widziane..
>>>>Niedługo i tak pewnie zejdzie......nie, bo ja jemu nie dam na to pozwolenia. On tu bedzie do konca swiata

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia