Cytat: terri
I graduated (tutaj duzo brakuje, albo 'from' albo 'the') IT School in Ilawa, (ale gdzie?) passed the E.12, E.13, E.14 exams and went abroad to build a 'financial pillow' (to jest kolokw - tutaj trzeba napisac formalnie). All this to become a Front-End 'Develope' (co to jest? jak cos piszesz to zawsze sprawdzac kazde slowo, a nie hop ciup) without studying(!) (no i po co krzyczysz na kogos - co to ma znaczyc)
Wykrzyknik wyraża także entuzjazm, nie tylko negatywne emocje. Poza tym, musiało mi uciąć ostatnią literkę "Developer", w oryginale tego błędu nie miałam :)
For this purpose, I learned from (tutaj jakie? IT? trzeba dokladnie napisac) courses such as Bartłomiej Borowczyk: "From basis to the developer's front-end" and 'UX & UI' (sprawdz, tego nie rozumiem)
Wystarczy, że ja i rekruterzy rozumieją :)
'Besides all that, my hobby is painting' (a co wlasciwie to ma do rzeczy- kogo to obchodzi?)
Obchodzi to rekruterów i przyszłych pracodawców.
Ambition to create new things (np co? samochod ktory lata? trzeba konkretniej),
Tym, którzy wchodzą na moją stronę nie trzeba nic więcej, aby od razu zrozumieć że chodzi o kod i ogólną przyjemność z "tworzenia".
Powodem, przez którego masz tyle pytań, jest to urywek tekstu z mojej strony internetowej: https://umbbra.github.io/PaczkowskaFrontEnd/
Słuchając się twoich rad, tekst wygląda teraz następująco:
I graduated from IT School in ZS im. Bohaterów Września z 1939 Roku w Ilawie, passed the E.12, E.13, E.14 exams and went abroad to build a financial cushion. All this to become a Front-End Developer without studying. For this purpose, I learned from online courses such as "From basis to the developer's front-end" course by Bartłomiej Borowczyk and "UX & UI - the art of useful design". Besides all that, my hobby is painting.
My strengths:
edytowany przez umbra: 20 sty 2020