nie sadzicie, ze wypracowanko nie na temat?
nie chodzilo tam o przezycie zwiazane z duchami itp.....nawet przezycie ziwazne z pogodą...
nie wiem, bo nie pisalam w sobote, ale pewnie bylo to pierwsze zdanie podane, a reszte samemu.....
błąd dwukrotny w wyrazie aggressively, w wersji poprawionej także :-)
wydaje mi się, że treść nie za bardzo współgra z początkiem. dziwne, ze gosc nie chce sprawdzac na razie, co to za dzwięk? najpierw modli się o śmierć, czyżby zamierzał sprawdzić potem, jak juz wymodli?
couldn\'t. zawiera \"l\", ponadto nie używamy skrótów w języku pisanym, w wypracowaniach, ponoc ma sie za to minusik, tak słyszałam.
swoją drogą cieniasy ci goście, ktorzy zostawili ofiarę żyjącą, sama, zeby sie wsłuchiwała w odglosy, coś nie bardzo z wyobraźnią autora.
no ale na plus, dał fajne słownictwo,
with miało być chyba which?
how featureless things might be, zamiast matter.
who treated human life as nothing? dziwnie brzmi.
can blood circulate through veins? Usually blood curculates in veins, I believe. Do u agree?
co nikt tego nie komentuje?
taki komentarz w stylu \'no comment\'?
no i wyraz \'guys\', nie jest zbyt colokwialny tutaj?
a dlaczego tylko jedna osoba zamieściła wypracowanko? a reszta sie wstydzi?
czy też osoba zamieszczająca je, pragnie się pochwalić, poczuć lepsza, polepszyć sobie samopoczucie, czy też jest rodzajem ekshibicjonisty mentalnego?
coś w rodzaju zamieszczania swoich zdjęć w necie, typu, o rany jaka ładna jestem?
w każdym razie jest w miarę ok, zależy oczywiście od tego, czego inni się czepią, no ale na dobry początek wszystkim: good luck!
Są egzaminatorzy, którzy zawsze oceniają nisko (typu \"bardzo dobrze, 3+\") i miejmy nadzieję, że będą się trzymali od naszych prac z daleka, czego sobie i wam wszystkim życzę.