plissik

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
Jak to brzmi po polsku
I have received your message, thank you. I have attached the drawings for your reference. These are very basic drawings at this stage. We use these drawings to get an idea of price.

Can you please quote the 2 vacuum formings and the print, as specified on the XLS sheet.

thx
Otrzymalam twoja wiadomosc, dziekuje. Zalaczylam rysunki dla twojej informacji. To sa bardzo podstawowe szkice na tym etapie. Uzywamy tych rysunkow do oszacowania ceny.

Czy mozesz prosze podac (zacytowac) 2 formy prozniowe i odciski jak podane w (XLS) dokumencie Excel
dzieki

Ok nieokrzesane toto nie po polackiemu troche ale lapiesz chyba? :-) Oczka mi sie juz kleja i jakos nie chce mi sie tego piekna polszczyzna klepac :-)
Pozdrowka
dzieki wielkie wiem dokładnie o co chodzi bardzo sie przydałaś kiedys sie odwdzięcze :*
no problemo - zawsze do uslug (anglistycznych ;-p)
Pozdrowka Kasiula
co robiłaś w nocy ze ci sie oczka kleją???
kleja sie bo mialam pracowity dzien a teraz u mnie noc nadciaga slonimi krokami :-)
mozesz mi pomóc jeszcze to przetłumaczyc\"
Przepraszam że wycena jeszcze nie dotarła. postaramy sie ja przygotowac iwysłać jutro rano\"
noc??? jak to??
I am sorry for not delivering estimation yet - we will try to prepare and send it to you tomorrow morning
Chociaz nie podoba mi sie formalnie: sorry ze nie doszlo ale ni bylo co wysylac bo nie mamy - brzmi jak emmmm niesolidnosc - no ale jest wyrwane z kontekstu to se moge tak tylko skomentowac ;-)
noc bo ja na poludniowej stronie swiata siedze :-)
noc - bo inna czesc globu :o)

1) \"We are sorry (that) you haven\'t received the quote yet. We are going to prepare another one and send it/fax it tomorrow morning.\" ALBO
2) \"We apologise for the delay in submitting the quote. We are going to draft it and send it/fax it tomorrow morning.\"

zalezy co chcesz powiedziec - 1) jak \"zwalacie\" na poczte, 2) jak sie przyznajecie, ze to Wasza \"wina\"
:o)
a dziekuje za wsparcie imc Ceboolka - ja tak sobie nieokrzesanie troche pisze ale staram sie jak moge ;-) A powaznie to zmeczenie zzera mi mozg (eeeeeeee praca ale to cicho sza bo sie wyda )
Pozdrowka
ale masz fajnie na tej południowej stronie
a chce ci sie jescze tłumaczyc???bo z chęcią ci obdaruje bardziej technicznymi zdankami z którymi nir moge dac sobie rady :(
probuj - juz cebulka sie wlacza t na bank masz zrobione - ja polukam co i jak i dorzuce 2 centy od siebie - 5 nie mam ;-p
ide dzisiaj kupic \"Sarum\"
:o)
a co to sarum
a może ty mi pomożesz w dalszych zmaganiach
hihi polecam pozniej sie bede wzerac w LOndon - czeka mnie tylko zakup The Forest i Russka - trzeba bedzie jakos mezowi wytlumaczyc te znikajace dolary ;-)
Sarum to ksiazka ktora czytam i zameczam tu ludzi dosc glupimi slowami z niej a mianowicie polskimi odpowiednikami zaraz, gajowych i innych pierdol ;-)
no to mi pomóżcie :
generalnie chodzi o jakiś stojak reklamowy prózniowy ale musze to szefowi przetłumaczyć dokładniej jakie parametry
\"Front Graphic
blank 1600x600
self adhesive vinyl
Forming fornt
Developed size 1600x600x105
3mm white hips rout for eye slots, graphic detail, brouchure holder
frame clearance and UV lighting. Drill @ 13 locations
Forming Rear
Developed size 1600x600x90
3mm white hips rout for frame clearance and brochure holder.
Threaded inserts @ 6 locations. Drill @ three locations \"
Front Graphic jak to nie nazwa tego ustrojstwa to frontowa grafika
blank 1600x1600 puste 1600x1600
naklejalny (?????????) winyl
tworzony front
rozmiar wywolania
3mm bialy modny szlak (ciag) na otwory oczne(sorry zapomnialam jak to po polsku hihihihih ale brzmi smiesznie), szczegoly grafiki, opakowanie (teczka) broszury
self adhesive - samoprzylepny
wyprzedaz ramek i oswietlenia UV, Drill malpa?????????? - 13 lokalizacji
Tworzenie tylu
for frame clearance and brochure holder dla wyprzedazy ramek i teczki z broszurka
Zrobiony z nici/watkowany srodek - 6 lokalizacji
he to nie bylo zabawne ;-(( nie znam sie na tym ale tak mi powychodzilo - teraz trza pokombinowac ;-)
polski mi ucieka - lapac!!!!!!!!!!!! prosze oddac wlascicielce - to moj ;-)
Dzieki Onionko :-)
faktycnie dość słabo ci poszło :( niwiele mi to pomogło ale jakos może coś z tego sklece przynajmniejmam przed sobą rysunek tego stojaka
WIEEEELKIEEEEEEEEE DZIEEEKIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
no widzisz bo kwestia stojakow jest mi raczej obca - to dosc specyficzne cos i sorki chcialam ale sie nie udalo;-////
i tak jesteś wielka :)
bede miec kompleksy ;-/// Polegla z wiadomosci o stojakach ;-///
wszerz chyba :-)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |