Wybiera się ktoś do Bournemouth?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 361
poprzednia |
cześć! 30 stycznia jade do Bournemouth - podobno piekna miejscowość na pd. Anglii. Jedzie ktoś w te okolice? Chętnie nawiążę kontakt z jakimiś Polakami. by the way, korzystał ktoś z pośrednictwa firmy LSJ? czekam na opinie. Całuski!
hej, ja byłam i potwierdzam - miejscowość rzeczywiscie piękna, zwlaszcza latem. a co, jesli mozna spytac, bedziesz tam robic??
Hej! Wybieram się tam na płatne praktyki w hotelu na 6 m-cy. Mozesz mi podać swoje GG...(jesli masz ochotę oczywiście), chetnie pogadałabym z kimś kto tam był. Interesuje mnie wiele spraw związanych z tym miejscem:-)
Cześć.Ja właśnie zastanawiam się nad wyjazdem do bournmouth z LSJ-em, na wakacje też na praktyki do hotelu. Mogłabyś napisać (nalepiej na maila [email] troszkę szczegułów odnośnie formalności, bo obecnie mieszkam w Bydgoszczy a ich przedstawiciel niezbyt rozjaśnił mi całą tą sytuację:( Pozdrawiam!
Ok. napisze, ale na wszelki wypadek napisz do mnie me-maial żebym nie zapomniala na [email]
Hej, ja też z koleżanką wybieramy sie do Bournmouth w lecie. Z LSJ, ale nie wiem, czy jest to pewna firma, czy nie. Jesli macie na ten temat informacje to dajcie znac.
dziewczyna mojego znajomwego jechala w LSJ na farme, wszystko grało, nawet miała przez pierwszy tydzien male problemy z pracodawca ale zadzwonila do biura i zalatwili sprawe - ogolnie byla zadowolona. pozdrawiam
szkoda, ze juz po 30 stycznia :(
jesli jescze tu zajrzysz to napisz jak Ci sie wiedzie
[email]
pozdrawiam
a ja mieszkam 30 minut od bournemouth. chetnie sie zaprzyjaznie:)
Cześć! Niedługo z przyjaciółką wybieramy się do Bournemouth i chciałybyśmy, jeśli to możliwe, nawiązać kontakt z kimś na miejscu.Chyba dużo osób interesuje się tym miastem, sądząc po postach.Zapowiada się niezły wypad.Pozdrawiam, :-)))))) P.S.My mail : [email]
mam pytanko? niedlugo wybieram sie do miasta bournemouth oczywiscie pracowac, z tym ze nie ma pojecia czy znajde tam parce, jak myslicie? jest tam zpotrzebowanie na pracownikow nowych, z jezykiem stoje srednio, lepiej niz srednio, napewno sie dogadam ;-) prosze o jakeis wskazowki pozdarwiam ada
Witajcie. Dalaczam sie do prosby maji.szn. Ja planuje wyjazd do Bournmouth na 25.06.05 i rowniez zastanawiam sie nad LSJ. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje, zarowno organizacyjne jak i dotyczace tego jak wszystko wyglada juz na miejscu. Pozdrawiam Ania
Czesc wybiarmy sie z kolezankami 26.06 do Bournemouth interesuje mnie wszsytko na temat pracy, zakwaterowania (ceny) i ogolnie co trzeba wiedziec kiedy sie tam jedzie.Bede wdzieczna za kazda odpowiedz na forum lub na e-mail: [email]
Hej! ja podobnie jak ty planuje wyjazd do Bournemouth z LSJ tylko, że 18 czerwca. Chciałabym nawiazać kontakt z osobami, które tam jadą lub już tam są, ponieważ wybieram się sama. Piszcie : [email]
Hej :-) Jestem Andrzej, Wybieram sie w najblizszych dnaich do Londynu i mysle o podjeciu w niedlugim czasie nauki i pracy w Bournemouth.
Byloby fajnie, jezeli moglibysmy do tego czasu poznac sie i porozmawiac np. na Gadu-Gadu, a w przyszlosci moze i zaprzyjaznic :-).
Jezeli bedziesz chciala porozmawiac zapraszam: [gg] lub [email]
Pozdrawiam Cieplo :-)
hej,bylem w Bournemouth w zeszlym roku i bylo bardzo ciekawie,prawdopodobnie w tym roku rowniez tam wyjade,kilka uwag dla dziewczyn chcacych sie tam uczyc,ja osobiscie sie tam nie uczylem ale spotkalem kilka osob, ktore mialy z tym do czynienia,opinie raczej na nie,tzn kiepski poziom i zle podejsie dla uczacych,nie wiem juz o jakie szkoly chodzilo, w kazdym razie znajomi sami po jakms cxzasie rzucali ta nauke:)prawda jest taka, wiecej nauczycie sie jezyka w pracy czy na ulicy,ale to tylko moje zdanie, ogolnie gratuluje bo miasto piekne, pracy sporo pod warunkiem ze wyjedziecie w miare wczesniej,pozdrawiam
jedziesz z jakiegos biura czy raczej w ciemno? slyszalem ze coraz trudniej tam w bournemouth o prace..?
popieram to zdanie odnosnie nauki.... ogolnie jestem przeciwniczke brytyjskiego systemu edukacji...
szkoda pieniedzy, chyba ze zalezy Wam na papierku.
pozdrawiam
Witam!
JA tez podobnie jak wy jade na wakacje do pracy do tego miasta z LSJ. Wybieram sie dokladie 3.VII.2005 Czy ktos tez ma sie stawic tego dnia tam?? Jak w ogole doejzdzacie z Londynu tam??

pozdr

[email]
najlepszy dojazd to linie autobusowa National Express, z Luton to jakies 3 godz. jazdy,z przesiadką na lotnisku Heathrow, bilet ok 20Ł,jesli chodzi o ten program jestem ciekaw czy w momencie wyjazdu znacie nazwe hotelu w ktorym bedziecie pracowac,a jesli tak to jak sie nazywaja,
A nie ma jakiegos tanszego biletu??? Czy moze w Uk sa az tak drogie bilety autobusowe?

pozdr

tmk
Ja jade 17 maja do Bournemouth i z tego co wiem to bilet z londynu kosztuje 19 funtow. O niczym tanszym nie slyszalem. Pozdrawiam.
Witam!
Przez przypadek natkanalem sie w necie na strone http://www.megabus.com/ Tam z tego co patrzylem to bilet do Bournemouth najdroszy kosztuje 9 funtow. Wiec radze zmienic rodzaj transportu.

pozdr

tmk
Data sie zmienila 3.07 - jezeli wszystkie formalnosci zostana dograne. Jade z www. polska-anglia.co.uk. Ostatnio nie zostawilam adresu, wiec robie to teraz :) [email] Pozdrawiam
Witaj! Ja jade 3.07 jak wszystko pojdzie dobrze. W Bournemouth jeszcze nie bylam, ale w samej Anglii kilka razy. Jak bys mial jakies pytania to zapraszam. Byloby milo z kims pogadac w samolocie :). Czym sie wybierasz? Pozdrawiam [email]
Witam!
No wreszcie wybiera sie ktos do Bournemouth wtedz co ja. Wyslalem Ci maila Angel27.

pozdr

tmk
ło matko tyle osob jedzie tam:D ze bedzie wiecej polakow od anglikow:D....ja niestety w przeciwienstwie do Was wybieram sie dopiero na jesien, ale za to jak sie da to na stale....zobaczymy
pozdro
Witam, Bournemounth - przepiękne nadmorskie miasto z długimi plażami, bardzo czysto, ścieżki do biegania, mnóstwo ogrodów, ja miałam to szczęście ani jednego dnia deszczu praca tam to głównie w pubach, sklepach, ja pracowałam w Londynie więc trudno mi powiedzieć jak z szukaniem pracy w B, nie zwracałam na to uwagi ; Anglicy bardzo przyjaźnie nastawieni do nas, poza tym jest tam cała masa ludzi z calego świata - gł. Azjatów ale i Europy Wsch, z własnego doświadczenia polecam kameralną szkołę w Southbourne - dzielnica Bournemouth; pozdrawiam
Hej

Napiszcie przez jakie firmy wyjezdzacie. Doradzcie cos. Prosze
Witam, czy jest tu jakis 18-sto latek ktory pracowal w bournemouth? Czy nie jest to za mlody wiek na znalezienie pracy tam? Pozdr.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 361
poprzednia |

« 

Au Pair

»

Pomoc językowa