szukam pracy w UK.....szukam pomocy.....

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest ktos, kto byłby skłonny pompoc w znalezieniu pracy.Mam ogromny problem nie mam tam nikogo,a musze wyjechac bo zycie tak mi kaze,uwiezcie jestem strasznie zmartwiony i za jaka kolwiek pomoc serdecznie dziekuje....
mysle ze wiele osob z was znalazło sie w podobnej sytuacji i musle ze znajdzie sie jakas osoba ktora udzieli mi pomocy,....
moj e-mail: [email]
Radek . zobacz oferty na www.gumtree.com
wklej tam tez swoje CV po ang i email. Tak moj znajomy znalazl prace
Cze Radek,

dogadasz sie przez telefon po angielsku? Nie musi to byc perfekt, chodzi tylko o przedstawienie sie, opowiedzenie kilku zdan o sobie...
Odpisz, czekam.

pr
czesc.....Dogadam sie mysle ze jestem w stanie cos tam powiedziec o sobie.Dziekuje ci z gory za zainteresowanie moim postem....
Hej Radek! Tylko uważaj na nieuczciwych Polaków, którzy beda napewno chcieli ci zalatwic prace. Sprawdz najpierw biuro posrednictwa i nie plac nieznajomym!!!!!
Hej Radek! Tylko uważaj na nieuczciwych Polaków, którzy beda napewno chcieli ci zalatwic prace. Sprawdz najpierw biuro posrednictwa i nie plac nieznajomym!!!!!
Dzieki Jacek,ale mam do ciebie prosbe czy masz namiary na jakies rzetelne biuro pośrednicze???Ktore mogłoby mi pomoc w znalezieniu pracy....bardzo mi na tym zalezy,albo chociaz jakis kontakt z jakims hotelem lub cos tym podobnym.Dobrze by było gdyby nie był za drogi.Mysle ze pojade w ciemno,a jak bym miał namiary na jakas kwatere noclegowa to byłoby mi napewno lzej???????jak mozesz to podaj namiary
Co myslisz o propozycji o ktorej mowa jest na tej stronie:

https://www.ang.pl/BELFAST_KTO_TAM_BYL_9937.html

pr
No,no widze ze na tym swiecie sa jeszcze naprawde fantastyczni rodacy.....Az miło sie czytało twoje posty w ktorych pomagałes bezradnym ludziom.Wiedz ze wszystko wraca do ciebie jak bumerang,ale ty sie nie masz co martwic bo dociebie ten bumerang wroci w pozytywnym słowa tego znaczeniu.....powodzenia w zyciu.
A co do mnie to zbieram pieniadze i wyruszam w ciemno i musze sobie jakos poradzic....wiem ze bedzie ciezko,ale coz całe zycie jest ciezkie mam nadzieje ze spotkam na swojej takich ludzi jak ty....
I co, nie masz ochoty przylaczyc sie do nas?
Cześć aktoto jestem teraz w Polsce ale myślę o wyjeździe czy można się do ciebie (was) przyłączyć. Ta oferta pracy o której wspomniałeś jest nadal aktualna (jestem w Polsce i nigdy nie pracowałem w Irlandii).
Halo Radek.niestety nie mogę Tobie pomóc ale zajrzyj na www.networkpl.com Powodzenia.
cze aktoto a mozesz mi cos wiecej powiedziec na czym miałoby wygladac to moje przyłaczenie do was??????Jezeli chodzi o to ze"wy" wybieracie sie do Irlandi i szukacie ludzi to prppozycja wydaje sie ciekawa.Tylko napisz cos wiecej o tym.
Czekam na odpowiedz aktoto
Znajomym też nie płać. :> Niestety KAŻDY może Cię oszukać. To, że kogoś znasz nie daje gwarancji. Chcesz mieć przyjaciela, nie pożyczaj/dawaj mu pieniędzy!
hej Kai dzieki za stronke, ale niestety nie znalazlem zadnych ofert , a jeszcze gorzej sie pograzylem jak zaobaczylem te setki ogłoszeń ludzi poszukujących pracy w UK pa
Hej Radek. Sorki, że nie odpisałem ale nie sprawdzałem czy ktoś odpisał ;/. Niestety nie moge ci pomóc gdyz mam jedynie 17 lat i sam szukam pracy na wakacje. Wydaje mi się jednak, że jak pojedziesz w ciemno i bedziesz miał duzo determinacji to napewno ci się uda. Najważniejsze jest abys się nie poddawał i przynajmniej w minimalnym stopniu znał angielski!! Praca napewno sie znajdzie. Na początku może nie za dobra ale początki zawsze są trudne. Proponuję ci abyś zajrzał najpierw na strony, gdzie napisane jest jakie czekają pułapki na nowych imigrantów i jakie najważniejsze rzeczy musisz wziąść do Anglii oraz najważniejsze informacje i fakty. POZDRAWIAM i życze powodzenia!!!! Ja jak bym był pełnoletni to tez bym juz wyhechał za granice ;)
Witam Was wszystkich. Boze co za problem, facet a placze jak mala dziewczynka. Meska decyzja. Pakujesz bagaz, wsiadasz w transport i przyjezdzasz/przylatujesz. Ja tak zrobilem i jest git. Na poczatku na kolanach zbiera sie cebule z pola ale jest kasa zeby szukac czegos lepszego. Teraz pracuje w administracji w szkole biznesu i jest zaj****cie. Pamietaj. Trzeba byc twardym i nie bac sie zadnej pracy!!! Wielu tu przyjezdzalo (do ira) i wrocilo z dlugami bo wydawalo im sie ze od razu znajda prace w knajpie, czysta, lekka i przyjemna. Bzdura. Nie bac sie pracy i powtarzac sobie ze za taka kase to ja moge gowno patykiem mieszac... powodzenia i odwagi!!!
Ja właśnie się wybieram do Londynu sam i szukam osób żeby wynjąć tanią hatę i.Mam plan, może lepiej jechać w kilka osób.Odpisz jak cie to interesuje.
podaj swój email
calkowicie sie zgadzam...
trzeba najpierw sie ruszyc i czegos poszukac to sie cos znajdzie... a nie rozlozyc rece i plakac ze nigdzie nic nie ma.
pozdrawiam
Witam jesli nie znalazłes nikogo na wspólne wynajęcie mieszkania w Angli to mógłbym przystąpić do spółki. Ja wybieram się w czerwcu pod koniec
wybieram sie do londynu: koniec kwietnia - poczatek maja, gdybys ciagle szukal towarzystwa to napisz: [email] lub 5[tel]
Patryk
ja mieszkam w UK a jak ty dajesz sobie rady masz juz ta prace i nocleg.rnjak nie daj znajc [email]
witam szukam pomocy i każdej pracy mam w kraju 5 dzieci na utrzymaniu firma polska padła zero perspetyw na prace w ojczyźnie jak coś to podam kontakt [email]
CZE.SLOCHAJ JESTEM W LONDYNIE I SZUKAM PRACY ALE NIE WIEM GDZIE ZACZAC. JESTEM RZEZBIAZEM ,MALUJE, ROBIE SNYCERKE IRENOWCJE MEBLI ,NIEWIEM GDZIE SZUKAC I OD CZEGO ZACZAC JAK MOZESZ MI DAC JAKAMS PORADE BEDE CI SZCZEZE WDZIECZNY. NIEWIEM CO MAM ZROBIC ZE SWOIMI UMIEJETNOSCIAMI JEZELI JESTES WSTANIE MI POMOC LUB KTOS? DZIEKI.
TO JEST MOJ E-MAIL [email]
Czy znalazles prace w UK,Radku?Ciekawa jestem co z Tobą?Napisz prosze jesli to przeczytasz.Pisze bo interesują mnie Twoje losy,a nie mozliwości zatrudnienia w Anglii.Odpowiedz.
siema belfast sie klania: jaki jest twoj anglik? jakie masz wyksztalcenie ? czy masz kase zeby tu przyjechac ? wyslij cv to pomoge ci znalezc robote w cateringu ale jezyk musi byc komunikatywny bo bez nie chca. [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków