Kto chiałby ze mną pojechać do USA?

Temat przeniesiony do archwium.
Studentka lingwistyki stosowanej UMCS szuka towarzystwa do pracy w Stanach, najchetniej z Lublina i okolic. (Nie jestem z żadnego biura po prostu okazało się że juz nie mam z kim jechać). Mój mail [email] Prosze o kontakt PAPA:)
Cześć to znowu ja.
Mam jeszcze jedno pytanko czy ktos z was byl może sam w Stanach na work&travel?Czy da sie jakoś przezyc?Ja koniecznie chce tam pojechac a towarzystwo jakos się wykruszyło.... Proszę o rade. Jeśli macie jakieś doświadczenie please , Help. Pa
Siemanko Martula

Przeczytałam właśnie Twoją wiadomość i pomyślałam, że jeżeli Twoja propozycja wspólnego wyjazdu do pracy w USA jest nadal aktualna, to właściwia miałabym ochote się do Ciebie przyłączyc.ale, czy trzeba być studentem i jaka to praca? podaj więcej szczegółow,ok? Moja przyjaciółka Ewa też by pewnie pojechała... Odezwij się.

Dzieki z góry,

Andzia: [email]
Kiedy planujesz wyjazd? Napisz więcej szczegółół na [email]
powiedzcie mi w jakiej formie miałaby to być praca. Może au pair??
Ja tez chce jechac do Stanow. Niby kumpel pilnuje mi ofert w jednej z agencji, ale co z tego wyjdzie.....?? Ja chcialabym pracowac w kasynie, albo na lotnisku. Moze masz sprawdzone ofert??? Odezwij sie- moj numer GG to 2019853, pozdrawiam
jakbys szukala taniego lotu do NYC w polowie czerwca z wawy to daj [email]
pozdr
Dalsze informacje Wyjazd planuje raczej na poczatek lipca tak mniej wiecej 1-3. Plan wstępny jest taki: Najchetiej pojechałabym na zachodnie wybrzeże bo z wiadomości znajomych którzy byli jest całkiem inaczej niż na wschodzie : ładniejsze widoki no i mniej ludzi z Europy. Myślałam już o konkretnej firmie ale to da się przenegocjować. Nastawić podobno trzeba się na CIĘŻKĄ pracę o ile chce się trochę zarobić
Au pair raczej odpada podobno ciężko jest coś fajnego załatwic na krótko Rok temu próbowałam do UK niby wszystko OK znajdziemy rodzinę i w ogóle a w końcu to nic z tego nie wyszło bo za dużo chętnych na 1 miejsce po prostu mam uraz
CZEŚĆ
Trzeba być studentem na work& travel. Praca raczej będzie taka jak zwylke jest na takich wyjazdach w zależności gdzie się pojedzie i jakie będą oferty w biurze, którym się organizuje wyjazd:)
i ile osób już się zdecydowalo?
Na razie to żadna ale kilka osób mi napisało maile:)
Witaj Martula i inni forumowicze:]
Z ogromna przyjemnoscia chcialabym sie do programu W&T z Wami, nie wiem jednak czy sie jeszcze kwalifikuje otoz w tym roku bronie (licencjat) lecz pozniej mam zamiar kontynuowac nauke na studiach magisterskich.
Odezwijscie sie do mnie - jesli nadal temat jest aktualny
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odp.
[email]
Witaj Martula i inni forumowicze:]
Z ogromna przyjemnoscia chcialabym sie do programu W&T z Wami, nie wiem jednak czy sie jeszcze kwalifikuje otoz w tym roku bronie (licencjat) lecz pozniej mam zamiar kontynuowac nauke na studiach magisterskich.
Odezwijscie sie do mnie - jesli nadal temat jest aktualny
Pozdrawiam wszystkich i czekam na odp.
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków