Walia czy Szkocja? Co wybrać?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam zamiar wyjechać do pracy w hotelu i nie mogę się zdecydować, które wybrac państwo? Mam do wyboru Walię albo Szkocję (Anglię sama odrzuciłam, ponieważ jest juz przesycona Polakami). Może ktoś mógłby mi doradzić? Gdzie lepiej wyjechać? A może ktoś juz był na takim programie i może mi coś na ten temat napisac? Będę wdzięczna.
Ja byłam w Szkocji w zeszle wakacje jako au-pair i polecam ten kraj. Ludzie są bardzo zyczliwii dobrze nastawieni do polaków..
A mam pytanie..z jakiego programu korzystasz? mam na myśli skąd masz zapewniona prace i wyjazd? bo ja tez szukam pracy w Szkocji i nie wiem jak sie za to zabrac. Bede wdzieczna za odpowiedz :)
dzieki!
Cześć, przepraszam, że nie odpisywałam długo ,ale nie miałam dostępu do internetu. Nie dokonałam jeszzce wyboru biura, z którego będę jechać. Myslałam o biurze Almatur, poniewaz oni maja wyjazdy do Anglii, Szkocji i Walii. Anglie odrzucam od razu, ponieważ jest juz przesycona Polakami. Właśnie jutro wybieram się na spotkanie z przedstwicielami kilku biur, więc będę miała jakiś pogląd na koszty ofert. Jeśli chcesz się dowiedziec czegoś więcej o programach, to napisz do mnie na maila: [email] a postaram się wszystko Ci napisać. Pozdrawiam :)

« 

Inne strony do nauki języków

»

Nauka języka